/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Transformatie Spel

Wat is het Transformatie Spel?

Het Transformatiespel™ is bedoeld voor: zelfontdekking en persoonlijke groei. Intuïtieve ontwikkeling en verkenning van je mogelijkheden. Doel-bereiken en oriëntatie-vraagstukken mbt organisaties systeem opstellingen, familie opstellingen, levens vraagstukken etc.

 

Wat is het Transformatiespel?

 

Het Transformatiespel is een lichtvoetig krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij uw eigen levens-spel, inzichten op te doen en mogelijk stappen te zetten tot verandering. Het spel ziet eruit als een gewoon gezelschaps-spel met speelbord, pionnen, kaartjes en een dobbelsteen. Dit is echter geen gewoon spelletje of simpel tijdverdrijf. Het spelen van het Transformatiespel kan een bewuste stap zijn in een diepgaand veranderingsproces. In het Transformatiespel bepalen de spelers van tevoren een doel waarmee ze het spel willen spelen. Vaak is dit een levensvraag waar je inzicht in wil krijgen, maar het kan ook over het bereiken van de gewenste situatie gaan. Aan het begin wisselen de spelers de doelen met elkaar uit en besteden onder leiding van de spelleider aandacht aan een zo helder mogelijke formulering. De helderheid van de vraagstelling bepaalt hoe helder de antwoorden uit het spel zijn.

Het Transformatie SPEL dat uw leven kan veranderen

Het spel dat je leven kan veranderen. Het Transformatiespel is een verrassend speelse manier om jezelf en anderen te leren kennen. Je leert begrijpen hoe je jouw levensspel speelt en hoe je daarin veranderingen kunt aanbrengen. Of het nu gaat om persoonlijke vragen, of om het verbeteren van relaties. Het spel:


* geeft je een nieuwe kijk op jezelf
* houdt je een spiegel voor 
* werpt een ander licht op je talenten en mogelijkheden
* dringt op een prettige manier door tot de kern van elke vraag


Dit inspirerende spel is ontwikkeld door Joy Drake en Kathy Tyler tijdens hun verblijf bij de Findhorn Foundation.


Persoonlijk thema 
De leidraad wordt gevormd door het persoonlijke thema dat elke speler aan het begin van het spel kiest. Het kan gaan om een doel dat je wilt bereiken, een vraag of een probleem. Om het doel te bereiken of antwoorden te krijgen, zet je stappen op je levenspad. Het spelbord heeft vier levenspaden, voor elke speler eentje. Je speelt het spel dus meestal met 4 personen. Na elke stap trek je een kaart waardoor je pijn en tegenslag kunt ervaren, maar waardoor je vooral inzichten opdoet die je zelfkennis vergroten en die je in kunt zetten voor je persoonlijke groei. Het spel biedt een unieke manier om jouw levensthema van allerlei kanten te bekijken, samen met familie of vrienden. Het vraagt om de nodige aandacht concentratie en tijd voor jezelf en de mede spelers. 


Engelkaarten 
Het spel bevat 52 engelkaarten. De engelen begeleiden je op je levenspad. Ze helpen je bij een opdracht, bieden hulp en geven richting. De kaarten zijn ook los van het spel te gebruiken. Nodig een engel uit om deze dag met je mee te reizen. Of vraag hulp bij problemen of veranderingen. Deze speciale boodschappers staan je bij met positieve intenties, zodat jij het leven open tegemoet kunt treden.

AANBIEDING: Spel Workshops

Indy is dol op spelletjes en kaarten en werkt graag vaak met zowel Engelen kaarten, inzicht kaarten en andere kaarten alsook met spel elementen. De ideale combinatie. Ze geeft daarom nu tijdelijk (gratis) SPEL Workshops ofwel Transformatie Spel avonden, die het beste gedijen onder goede (professionele) begeleiding (liefst plaatsvinden met iemand met voldoende expertise of ervaring).

Create a Free Website With JouwWeb