/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Healing » WoMan

WoMan Power -VrouwenKracht

VrouwenKracht &  Vrouwelijkheid

Je eigen unieke vrouw zijn gaat over leven vanuit je hart m.i. In verbinding zijn met jezelf, je verlangen voelen en uiten, je grenzen bewaken, omhullen en koesteren, bedding maken, verbinding met de ander aangaan, intimiteit creëren, dienstbaar zijn in een groter geheel, Zusterschap en zuster zijn voor elkaar, in plaats van elkaar be-concurreren.

Velen van ons hebben geen idee van de vreugde en kracht die vrij komt wanneer we onze puur vrouwelijk essentie ontdekken. Toch zien we in deze tijd een herleving van de vrouwelijke kracht. Het is een stroming die de meesten lijken te ondersteunen. Vele vrouwen willen opstaan en een inspirerend voorbeeld zijn van een vrouw die krachtig én vrouwelijk is. Vrouwen die zich wijden aan persoonlijke groei, maar die zich eigenlijk binnenin wat verhard en uitgeblust voelen. 

 

 
 

Indyana Roos is wel trouw aan haar vrouwelijke kracht maar draagt liever nog niet zo een trouwjurk die zo open is als die hier boven (is meer iets voor een man om aan te doen met carnaval, dan kan ie eens voelen wat het is om vrouw te zijn).

Be-You-ti-ful WoMan 

 

Close your eyes and imagine the best version of you possible. That's who you really are. Let go of any part of you that doesn't believe it. Embrace all parts. And be the best version of yourself.

Leef de beste versie van jezelf.

Vrouwen dag

Have a good WoMansDay! Enjoy every day!

Fijne vrouwen dag 8 maart 2017