/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Lost Twin

Alleen geboren tweeling

Je tweelingbroertje of zusje verliezen voor je geboorte?

Wist jij dat 10% van de mensen een tweeling is en dat 90% daarvan zijn tweelingbroertje of zusje verliest voor de geboorte. Dat houdt in dat 90% van die mensen een traumatische gebeurtenis heeft meegemaakt voor dat hij geboren wordt. Veel alleengeboren tweelingen hebben te maken met eenzaamheid, verdriet en schuldgevoel.

Kinderen die niet blij en vrolijk kunnen zijn, het liefste alleen zijn, niet graag met anderen spelen en ontroostbaar zijn als ze verdrietig zijn en heel boos kunnen worden. Mensen die zich vastklampen aan situaties en ver over hun eigen grenzen gaan om maar niet alleen gelaten te worden. Bang zijn om gezien te worden, er toch bij willen horen. Zich schuldig voelen en denken dat ze het nooit goed kunnen doen voor iemand anders.

 

 

SoulMade

Soulmates

TwinFlame

Create a Free Website With JouwWeb