/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Healing

Healing

Indy Essence Healing HeArt & Soul Science Universety

Indy is a Healer Peacemaker restorer storyteller and 'Lover' giving her gift to the world.

 

   Indy Kern ZIJN wie je bent.. Dans zing teken raak aan & Speel wie je bent..

 

 

Indy Chakra Fit 

 

        Yin Yang Balance

 

Mooie ziel

 

We lopen door de eindeloze gangen van onze geest, tot we op een dag de weg ontdekken naar ons hart. Wie je echt bent heeft niets te maken met je persoonlijkheid of met wat je hebt bereikt, met je successen of je mislukkingen. Je echte wezen is je ‘ziel’ en deze is zonder begin en zonder einde.

Jij bent een eeuwige vonk van pure creativiteit, met onbegrensde mogelijkheden, die ernaar hunkert om tot wezenlijke uitdrukking te komen. Jouw potentieel is je ziels bestemming en deze wacht geduldig tot jij zover bent. Leer vertrouwen op je hart en maak je liefde en je wijsheid beschikbaar voor alles en iedereen. Op deze manier zal alles wat je gaat doen een uitdrukking zijn van je ziel. Vormgegeven door jouw ervaringen en wijsheid, neem jij je plek in hier op deze Aarde en zul je een indrukwekkende bijdrage leveren voor jouw wereld en die van anderen.

 

Heb jij al gehoord van trillingsfrequenties? Het is minder zweverig dan je denkt hoor. Wist jij al dat alles en iedereen zijn eigen trillingsfrequentie heeft? Van lichaam, geest en gedachten tot emoties: het is allemaal energie die op een bepaalde frequentie trilt. Ook dieren, planten, voeding of noem maar op hebben een eigen frequentie.

Door jouw persoonlijke frequentie bewust te verhogen, verscherp je jouw intuïtie en ontwikkel jij je bewustzijn. Je kan de realiteit meer helder beleven, bewustere keuzes maken, je eigen kwaliteiten en talenten ontdekken en sterker in het leven staan. Door het vinden van je eigen kernfrequentie, je eigen hoogste natuurlijke vibratie, vind je simpelweg je ware authentieke zelf. Je hebt minder last van negatieve emoties en gevoelens. Je hebt minder last van malende gedachtes, het wordt stiller in je hoofd.

De afgelopen jaren is de trilling van de aarde zo veel verhoogd dat al het levende op Aarde mee is gaan resoneren hiermee. Dit betekent in het kort dat het bewustzijnsproces van ego naar harts bewustzijn bij mensen collectief op gang is gekomen. Van 3D (derde dimensie) naar 4D en 4D (vierde en vjifde dimensionaal bewustzijns niveaus). Niemand ontkomt er meer aan. Er worden nu continu bewustzijns shifts geactiveerd, waardoor onze trillingsfrequentie veel hoger is geworden.

 

Dit gaat niet ongemerkt voorbij, zeker bij hooggevoelige mensen en dieren. Het brengt veel fysieke klachten met zich mee, maar ook alle oude pijn in ons wil verwerkt worden aangestuurd vanuit ons (emotionele en energetische) lichaam en onze ziel. De tijd waar we nu in leven gaat zo enorm snel, dat het belangrijk is dat je bewust veel rust neemt voor jezelf. Het magnetisch veld op aarde is erg aan het veranderen en er is ook veel zonneactiviteit waardoor wij last krijgen van hoofd- en nekpijn. Alles wat oud is, wil geheeld en verwerkt worden, zodat er ruimte komt voor onze ziel.

 

 Indy Healing Hands

 

  Inner Child Wisperer

 

Hoe beter om te gaan met je 'innerlijke kind'

 

Steeds meer mensen zijn zich bewust van het belang van het werken met het innerlijk kind. Het is een krachtige manier om de negatieve overtuigingen die we als kind hebben opgelopen te transformeren naar zelfliefde. Bij veel mensen is het zo, dat het innerlijk kind om aandacht blijft vragen, dat merk je bv als je hoofd en hart nog niet samen werken of niet op 1 lijn zitten. 

Of kan er ook iets anders zijn waardoor je innerlijke kind nog steeds om aandacht vraagt? Totdat het gekwetste kind deel geheeld wordt neemt het vaak het stuur van ons leven over om zichzelf te beschermen.


Codependentie is een symptoom van een gekwetst kind dat nog steeds actief in veel volwassenen. John Bradshaw definieert codependentie als 'een verlies van identiteit' d.w.z. een verlies van contact met je eigen gevoelens, noden en verlangens. Niet meteen schrikken of er te zwaar aan tillen, het is gewoon een oud beschermingsmechanisme.

Wanneer je als kind bepaalde basisbehoeften niet hebt kunnen vervullen krijg je niet de kans een waardegevoel van binnenuit op te bouwen en zul je jouw waardegevoel koppelen aan dingen en mensen buiten jezelf.

Je afgewezen voelen, niet gerespecteerd voelen, niet gewaardeerd voelen zijn allemaal (her)activeringen (of 'triggers') van de oude kinderpijn. Om die 'pijn' te ontwijken ontwikkelen wij allerlei slimme strategieën zoals bijvoorbeeld altijd aardig zijn, jezelf uitsloven voor anderen, anderen hun zin geven ten koste van jezelf, zwijgen wanneer je eigenlijk zou moeten spreken, aandachtzoekerig gedrag, de redder of held spelen, steeds teveel voor iedereen willen zorgen, emoties onderdrukken en nog tientallen andere methodes om pijn te vermijden.

Mensen die last hebben van codependentie weten vaak lastig wat ze zelf willen, ze zijn meestal niet goed met grenzen aangeven en nee zeggen. Ze hebben moeite met keuzes maken, blijven langer dan nodig vastzitten in ongezonde relaties, kunnen vaak hun gevoelens moeilijk verwoorden, hebben problemen mbt hun eigenwaarde en kunnen controledrang over zichzelf en anderen hebben. Ze voelen zich verantwoordelijk voor de emoties van anderen, kunnen meestal beter geven dan ontvangen, voelen vaak een grote innerlijke leegte, kunnen woed uitbarstingen hebben na lang opgespaarde emoties en irritaties, ze voelen voortdurend een soort haast, druk of innerljjke onrust, ze spelen de 'slachtoffer-rol' en nog veel meer.

 

 
 

Totdat het gekwetste kind deel geheeld is, neemt het vaak het stuur van ons leven over om zichzelf en jou te beschermen. Het is zeer menselijk maar niet zo handig in volwassen relaties. Werk aan de winkel voor velen van ons. 
Je kunt jezelf helen door het gekwetste kind deel in jezelf bewust te gaan helen door er mee in verbinding te komen met herhalende oefeningen binnen bijvoorbeeld een krachtige helende visualisatie of behandelingen en oefenen in veilige settings.

Deze visualisaties gebruik ik in de behandelingen en hiermee werken we hier intensief aan, om het gekwetste kind deel in onszelf te helen, waardoor er saboterende denk- en gedragspatronen kunnen gaan transformeren. Hierdoor ga je je als vanzelf beter voelen, waardoor je je hoog gevoeligheid gemakkelijker kunt inzetten en vanuit je authenticiteit kunt gaan leven. Vanuit je ware Zelf. Authentiek vol zelfvertrouwen, innerlijke balans en onafhankelijkheid. En het mooie is, het is met blijvend resultaat.

De visualisatie zal ik op deze website zetten, je kunt deze bijvoorbeeld een paar keer per week 10 minuten gedurende een aantal maanden bekijken en toepassen als oefening om de wezenlijke verbinding met jezelf weer te herstellen. Dan doorvoel je ook gemakkelijker je pijnlijke emoties, zodat je deze opgeslagen onderdrukte pijn ook echt kunt opruimen door het verdriet, boosheid of wat er dan even vrij mag komen, om die emotioneel geladen energie te ontladen. 

Op een gegeven moment wordt het gekwetste kind deel dan minder pijnlijk en komt er weer ruimte voor je onbevangen speelse kind deel. Tot je op een dag zover bent dat je 'pijn-lichaam' (therm gebruikt door Eckart Tolle in zijn boek 'Kracht van het nu') is geheeld en meer opgeschoond en tot deze twee 'innerlijk kind delen' samen vallen in één gezond (speelse) kind deel, in een geheel. Dan heb je geen opgeslagen pijn meer en kun je leven vanuit je volwassen deel wat altijd veel rustiger is en vrediger. En vanuit je speelse kind deel dat volop kan genieten en nog volop in verwondering kan zijn en een sterke wijsheid en intuïtie heeft in samenwerking met je hart en ziel.

HET IS TIJD

Er komt een dag, ergens in het midden van het leven van iedere vrouw (of man), dat Moeder Aarde zelf achter ons komt te staan en haar armen om onze schouders vouwt en zegt: ''Het is tijd.

Je hebt nu genoeg op je schouders genomen. Het is tijd om te stoppen met groeien naar volwassenheid, naar ouderdom, en om te beginnen met wilder en wijzer te groeien. Er wachten nog steeds avonturen op je en dit keer zul je ervan genieten door de visie van wijsheid en het gezelschap van inzicht, en je zult echt gaan loslaten. Het is tijd om te stoppen met de gekte van vergelijkingen en met de bespottelijkheid van schema's en gelijkvormigheid.
Het is tijd om te starten met het ervaren van de vreugdes dat een leven kan brengen, dat vrij is van dwang en schuld.

Zij zal je schouders liefdevol schudden en je eraan herinneren dat je je deel hebt gedaan.
Je hebt teveel gegeven, teveel gezorgd, teveel geleden. Je hebt het boek gekocht zoals het was, en het T-shirt gedragen. Erger, je hebt de boeien omgedaan en het gewicht van een lading die veel te zwaar was voor jouw schouders, gedragen.''


Ze zal zeggen: "Het is tijd"

Laat het los, laat het dit keer echt helemaal los en voel de vrijheid van de frisse, schone ruimtes in jou. Vul ze met nieuwe creaties unieke zelfgemaakte uitvindingen, liefde en jouw lachen. Vul jezelf zo vol, voel de vervulling zodanig, dat je niet langer bang bent voor dat wat komen gaat. En in plaats daarvan, begroet je iedere dag met de opwinding van een kind. Zij zal je eraan herinneren dat wanneer jij de keuze maakt om je niet langer druk te maken over wat andere mensen over je denken, je een nieuw tijdperk in je leven zult ervaren waarvan je niet wist dat het mogelijk was.

Ze zal zeggen: "Het is tijd om een eind of een nieuw begin van je eigen verhaal te schrijven.

Bron: Donna Ashworth

 

  

 

the 'Wounded Healer' is fabulous at Inner Child Healing & SelfHealing & heals the biggest wounds of all. Because we all 'are wounded in all the right places' we all have th cracks thats were the Healing Light can come in''.

 

Last van stress? 'Transformatie groeipijnen'?

behoefte aan:

  • een luisterend oor
  • Nieuwe mogelijkheden, perspectieven en kansen
  • handvatten voor een prettiger leven
  • meer inzicht in jezelf en je (levens)processen?

1000-den redenen waarom ik jou kan helpen jezelf te helpen

 

wat ik doe:

Lichaam, geest en ziel zijn één geheel en beïnvloeden elkaars functioneren of disfunctioneren. Ik kijk dus naar het totale plaatje. Met behulp van mijn Eigen Wijsheid, kennis, ervaringsdeskundigheid en mijn sterk empatische inlevingsvermogen, help ik je als je bent vastgelopen of als de dingen dreigen een kant op te gaan die je niet uit wilt. Ik help je overzicht en inzicht te krijgen, zonder je beslissingen te beïnvloeden. Je wordt gestimuleerd tot persoonlijke groei en ontwikkeling, inzicht en zelfredzaamheid. Wanneer je problemen niet opgelost kunnen worden, gaan we samen op zoek naar manieren om er anders mee om te gaan, zodat je lekkerder in je vel komt. Ook geef ik Healings op allerlei manieren en levels en stem af op jouw frequentie, en breng je vaak op andere frequenties waar je meer thuiskomt bij je (Ware) Zelf.

Elk mens heeft periodes dat hij of zij een steuntje in de rug goed kan gebruiken, bv wanneer je het moeilijk hebt met jezelf, je omgeving of je situatie.

Soms weet je niet goed welke kant je daarmee op kunt. Dan is het fijn als je iemand in vertrouwen kunt nemen, waar je in alle rust je verhaal kwijt kunt. Iemand die je zonder oordeel, op een eerlijke open en integere manier tegemoet treedt.

Ik breng je in contact met je gevoelens, gedachten en je emoties. Met je diepere delen en innerlijk kind delen. Samen gaan we op zoek naar nieuwe mogelijkheden en doelen die bij jou passen. Ik stimuleer en motiveer je om deze ook te bereiken. Ik heb als doel om ook je innerlijke delen meer tot samenwerkign te brengen meer in eenheid. Dat wordt bij mij 'Shadow Work' genoemd.

JIJ staat centraal

Het is mijn passie om je te helpen, jezelf te helpen

 --

NB: momenteel is er nog geen praktijk of bedrijf en is er nog niets actief, er worden nog niet daadwerkelijk diensten aangeboden. Het zijn nu nog slechts ideeën, dromen of uitwisselen met gesloten beurzen.

 

 

_________________________________________________________________________

''Ons geheugen zit niet alleen in onze hersenen, maar is ook in onze lichaamscellen opgeslagen. Herinneringen aan emotionele gebeurtenissen kunnen zich vastzetten in onze cellen. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. De structuur van water verandert door positieve en emotionele emoties en slaat deze op.'' 'Het wassende Water' kan helpen bij 'emoties wegwassen, uitzuiveren en Healings' ed..

Indy brings a Healing safe setting and holds space for you to heal your trauma's

Ik kan ook werken met systeem opstellingen via kleine figuren die symbolisch staan voor mensen. Het heeft wat weg van 'Familie opstellingen' van Bert Hellinger. Alles wat je in je leven ervaart (bv weinig rechtvaardigheid of respect') kunnen we inzichtelijk maken met deze werkwijze. En zo kan er begrip en inzicht komen en HEALING. Op deze manier kun je zelfs gaan merken dat je door HEALING toe te laten voor jezelf dat er in je familie lijn verschuivingen zijn die diep doorwerken en helend zijn voor de families en voor de rest van jouw en hun leven.

Vaak geldt voor de HEALER of therapeut (of mensen in beroepen in de zorg) dat deze veelal in situaties 24/7 als Healer fungeren. Ze moeten leren om eea dusdanig om te zetten zodat ze zelf ook voldoende kunnen ontvangen in hun privé leven en hun hele leven meer in balans is. Zodat ze niet alleen maar continu HEALING geven maar ook voldoende ontvangen. Indy is 'Indigo Empath Old Soul' en een HEALER die bv in haar leven veel te veel heeft gegeven en overal werd benaderd maar heeft nu haar leven veel meer in balans. Ze heeft nu de mensen om zich heen verzameld die er ook voor haar zijn. Hierdoor heeft ze meer energie en kan ze veel meer bieden en beter functioneren als Healer Therapeut. Ze heeft daardoor een doorstart kunnen maken om haar praktijk opnieuw op te bouwen.