/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Oproep '20 Klokkeluider

Oproep '20 Klokkeluider

Geachte inwoners van Eindhoven, FB ‘Corona Hulp Groep’, Hulp Groepen/ LS,

 

Verhuizen is nog de enige mogelijkheid om zoveel geweld onrecht en buren terreur te overleven! Daarom deze ‘oproep’. De nood is hier ontstaan -op de Sint Leonardusstraat 75 in Stratum- om te verhuizen naar een plek die wel veilig is. De urgentie om hier weg te gaan is steeds groter geworden, doordat wonen hier voor mij niet meer veilig is gebleken (ivm jarenlange ‘buren terreur’ en onrecht ed). In mensonterende situaties aan de lopende band wordt van mij het onmogelijke geëist. Met SIRE samen zeg ik: #DOESLIEF!

Zou je graag helpen, bel mij Indi dan op 0657311912.

 

Mijn doel is: om Eindhoven levend heelhuids voorgoed te kunnen verlaten, geef mij die kans (maw: stop het onrecht (of iig jouw aandeel). Mijn korte doel voor nu is: meer overeind blijven. 

Echter gezien de omstandigheden wordt verhuizen steeds minder mogelijk en daarom volgen hier onderstaande legitieme verzoeken: 

 

 • Verzoek om: hulp tijdens Covid19 Corona Crisis om hier zo goed mogelijk te kunnen overleven totdat het wel mogelijk wordt gemaakt om te verhuizen. Support totdat ik weg kan uit Eindhoven naar een voor mij veilige plek (de fysieke ziekte ME met daar nog eea bovenop valt in de kwetsbare groep. dus hoop ik die paar zeldzame uitzonderingen te ervaren die wel betrouwbaar respectvol gedrag hebben voor ME en mij in mijn waarde kunnen laten, want aan de rest doe ik niet meer mee). Hulp betekent hier vnl m.i: uitblijven van gedoe, uitblijven van niet afgestemd gedrag met teveel respectloosheid, ondermijning forceren. Graag hulp of medewerking aub mbt:

 

 • Voedselbank producten ruilen (mag van dokter eea niet eten: -zuivel + varkensvlees etc om nog vaker ziekbed te voorkomen na jarenlang meer dan 80% uitgeput/ ziek op bed. Heb na maandenlang vele oproepen en advertenties nog niemand in Eindhoven gevonden die voedsel ruilt met mij. Ik heb al veel weggegeven maar wens een situatie te creëren van rechtvaardigheid gezondheid en kansen om hier weg te kunnen). Deze is de meeste eenvoudige vraag, momenteel de meest belangrijke. Voor veel andere dingen ben ik vaak te uitgeput, kan er niet nog meer ondermijning bij hebben nu. Ben nl ‘aan het eind van mijn Latijn’ met dit soort gedoe en hoop dat er in 2020 iets positiefs in gang gezet kan worden, voor nu is er dringend hersteltijd nodig en uitblijven van gedoe

 

 • Wat er nog meer nodig is: Hulp bij calamiteiten (nergens terecht kunnen in bepaalde acute nood situaties crises brengt extra onveiligheid. Dwz: Hulp tbv veiligheid)

 

 • hulp mbt hond (meer geblaf buitenshuis.

 puppie heeft het zwaar te verduren gehad onder deze omstandigheden. Gemiste socialisatie kansen). Ik wens meer veiligheid voor mijn dieren die er tot nu toe niet was. (Daarna verhuizen naar een plek waar ik mijn dieren in veiligheid kan brengen)

 

 • Hulp mbt onmisbare apparaten (die steeds vaker vastlopen tbv verdere tragedies en onveiligheid te voorkomen), basis voorzieningen

 

 • Wat nog meer nodig is: hulp in combinatie met goede samenwerking en medewerking om eea mogelijk te maken om binnen ca een jaar te verhuizen, dwz daarmee bedoel ik: hulp in praktische zin met de verhuizing (mbt bv vervoer, sjouw werkzaamheden, praktische dingen omtrent verhuizing. Ik heb nl geen netwerk geen familie geen betrouwbare mensen hier, maar wel de noodzakelijkheid om te verhuizen die evident is. Als ik niet ga verhuizen is de kans groot dat mijn gezondheid zo hard achteruit gaat hollen dat ik nog in het ziekenhuis beland, in een rolstoel of onder de groene zoden oid vanwege al die attacks vandalisme politie aangiftes die ik moet doen en fysieke en financiële schade en daarnaast emotionele schade (trauma’s ivm buren die mijn hond hebben aangereden mijn huis vernield etc). Zonder hulp kan ik sowieso niet verhuizen of nergens op reageren (daarnaast volgt het gebrek aan middelen en betrouwbare connecties (verhuizing met prijskaartje ivm bv: auto/ busje huren, vloerbedekking, gordijnen, huren, voorzieningen etc)

 

 • basis voorzieningen (die voor ME/CVS missen, dat mag op Macro nivo veranderen (en ook in mijn leven want overleven zonder de nodige zorgverzerking vergoedingen dat is groot onrecht tov ME patiënten. Daarin kan op Micro nivo nu heel simpel een oplossing worden gebracht, vraag deze expert maar hoe)

 

 • Hoe meer de buren mij proberen weg te pesten met treiter spelletjes, attacks en mensen tegen mij opzetten, hoe meer ik word ondermijnd en hoe grotere schade mij wordt berokkend, hoe moeilijker het wordt voor mij om te kunnen verhuizen. Vanwege een fysieke aandoening in combinatie met het geweld en onrecht ben ik afgelopen jaren meer dan 80% uitgeput of ziek op bed beland, als je weet hoe weinig ik kon dan snap je logischerwijs wel dat verhuizen zonder hulp en zonder middelen absoluut onmogelijk was. Dus om een verhuizing mogelijk te maken is er vanalles nodig. 

Het is kennelijk in het belang van velen als ik hier vandaan kan zonder nog meer schade op te lopen en naar een plek kan waar ik wel veiligheid ervaren kan. 

 

Er is langdurig niet de nodige rechtvaardigheid geweest in mijn leven en daarom blijft deze klokkeluider net zo lang de waarheid verkondigen tot er eindelijk weer rechtvaardigheid geschieden kan. Zie Story: https://visie.eo.nl/artikel/2020/03/klokkenluiders-in-nieuwlicht-meer-bescherming-nodig + http://www.vrouwenplatform.com/2017/05/22/je-eigen-legende/

 

 • Verzoek: als je wilt mag je dit massaal doorsturen op allerlei social media (FB en ..) en ‘van mond tot mond’ svp. graag zelfs (mezelf generen dat gaat allang niet meer, kan me die luxe niet permitteren en misverstaan worden of misverstanden komen er toch wel, ben nergens meer bang voor iig niet zodanig dat het me belemmert). Verzoek: verspreid dit aub.

 

 • Als je niet kunt helpen dan is dat prima (ik ben een mens die tracht te leven vanuit ‘5D Flow’ vanuit hart en ziel en zonder forceren), dus ik respecteer natuurlijk je grenzen.  Maar ga me dan asjeblief ook niet extra lopen belasten of ondermijnen oid, want dat gebeurt nl al meer dan genoeg. Dus maw als je niet helpt doe dan ook niets ondermijnends okee. 

 

 • Mijn verzoek luidt dus: maak het leven van klokkeluiders (die goede dingen bijdragen aan deze maatschappij en opkomen voor mensen rechten en .. zoals ik) niet nog meer onnodig zwaar of onmenselijk ondraaglijk. Behandel ze niet als ‘Paria Pispaal/ Zondebok Mikpunt van Eindhoven’. Bijvoorbaat hartelijk dank!

 

 • Ik doe ook een verzoek om begrip: begrip voor ME/CVS is belangrijk als iemand wil helpen, als er geen respect is voor fysieke uitgeputheid, bedlegerigheid, grenzen die ME en PTSS met zich meebrengen. Als er geen acceptatie of respect is voor PTSS dan kan er ook geen sprake van 'echte hulp' zijn.

 

Vriendelijke groet van Indi

===

 

Toelichting (uitgebreidere info toelichting ed. Betreden op eigen risico): 

 

Ik wilde al jaren verhuizen, maar gezien omstandigheden kon dat niet zomaar. Er is dringend hulp nodig om dat mogelijk te maken. 

 

De situatie is als volgt: 

 

Hier is ‘geen kruid tegen op gewassen’. Burren die mijn leven in Eindhoven hadden verandert in een ‘onveilige onhoudbare situatie die op deze manier niet meer positief kon aflopen maar mogelijk kon eindigen met mij in het ziekenhuis of veel erger ‘onder de groene zoden’, als het zo doorgaat. Mijn gezondheid was steeds verder 'naar de filistijnen' geholpen. Er is door buren nooit gecommuniceerd met mij, de eerste communicatie was via hun geweld en dat is jaren zo gebleven, geweld bleef hun einge communicatiemiddel, ze weigerde(n) buurt bemiddeling en elke vorm van gezonde communicatie (ook ‘Rijdende rechter’ voor goede afspraken ed). ze zijn vanaf de dag dat ze hier kwam wonden begonnen met een ‘persoonlijk oorlogje’ jegens mij (en hebben veel meer mensen betrokken in die ellende en buren proberen op te zetten tegen mij), ze zijn daar nooit meer mee gestopt (onlangs nog: -voorval met wifi glasvezel kabels die ze in hun tuin doorsneden waardoor geen internet). 

Ik heb afgelopen jaren de meeste energie verloren aan ‘survival’, en veel energie gestoken in buurt bemiddeling en vrede herstellen maar dit kan zo niet meer goed komen nadat ze jarenlang onophoudelijk zijn doorgegaan met geweld en dit blijven continueren terwijl er van mij uit niets gebeurde en zeker niets verkeerds, ik hield me jarenlang stil. 

 

Behandeld worden als ‘Paria Pispaal van Eindhoven’ of ‘Zondebok Mikpunt Deurmat van Eindhoven’ is bepaald geen pretje, het kan snel resulteren in: dakloos geraken en in de schulden buiten eigen schuld om, situaties die zich onnodig tot tragedies ontwikkelen, door schade op schade op schade in steeds ernstige problemen. Hier mag een einde aan komen. 

 

LichtWerkers en Klokkeluiders hebben een belangrijke functie in de maatschappij, ze veroorzaken ‘Heilzame oplossingen, Genezing’ en dat mensen ‘wakker’ worden en ook al houden velen niet van de Waarheid (noch van wijsheid op hogere niveaus), het is nodig voor de juiste positieve veranderingen, zeker in tijden van crisis.

 

Ik heb afgelopen jaren meer dan 15.000,- aan schade opgelopen. Meer dan 10.000,- gestolen van mij.

 

Ik was genoodzaakt om meerdere aangiftes te doen jegens de buren bv ivm: aanrijding van mijn hond. (toen ze met veel geweld en geschreeuw mijn voordeur binnen reed, mijn hond aanreed. Daarna waren vele dierenarts bezoeken nodig, bv operatie van 650,- en 1000den euroos aan rekeningen vanwege hun geweld.  Pukkie is na een tragische lijdensweg afgelopen jaar gestorven en vlak daarna ook mijn andere hond veel te jong (ik heb toen maandenlang doodziek op bed gelegen, eindeloos huilend en veel aangekomen. Machteloos moeten toezien hoe diegenen waar je van houdt kapot gemaakt worden is de hel). 

Ik heb nu een puppy en kitten en die zijn al vaker aangevallen en mishandeld buiten mijn schuld om, en ik wens voor hen een veilige omgeving, dus dat is 1 van de vele redenen dat verhuizen beter is. Mijn buren proberen me al jaren weg te treiteren met geweld, maar ik kan niet weg hoe graag ik ook zou willen, dus wie helpt mij? Er is niks, nergens hulp (dat is duidelijk gebleken). 

 

Het zou voor velen waarschijnlijk beter zijn als ik eenmaal Eindhoven heb verlaten. Ik zelf zou iig sowieso veel gelukkiger zijn als ik weg mag uit deze situatie die haast is verworden tot een ‘Eindhovense Gevangenis situatie’ met gedoe dat elke dag terug komt. 

Deze huizen zijn niet gemaakt voor dit soort geweld, samen onder hetzelfde dak tijdens zoveel terreur is onmogelijk en mensonterend, dat houdt niemand vol. 

 

Mijn bedoeling is om te verhuizen naar een plek (buiten Eindhoven) waar het wel veilig is voor mij en mijn dieren. Bij voorkeur bij meer groen of met tuintje oid. (voor mijn dieren. optie: veilig dorp/ diervriendelijke omgeving)

 

 • Hulp bij calamiteiten (dat kan vanalles zijn, van iets heel simpels tot aan hulp in noodsituaties. Vraag deze expert svp. Verplicht tot niets)

 

Al dat ‘Watertrappelen’ overleven tot de volgende storm of extreme golf die de meesten om zou brengen (metafoor waarbij de golven het Eindhovense onrecht voorstellen) is niet vol te houden zonder ernstige schade. 

 

Het is sowieso een wonder dat ik alles tot nu toe heb overleefd, en na maanden ziekbed steeds weer even opkrabbel met Hartelijke ‘SuperHeroe Smile’. Daar mag ik juist heel trots op zijn ipv gaan twijfelen aan mezelf vanwege de attacks. 

En ook dat ik nog steeds ben van ‘vreedzame coëxistentie’ en met de meest positieve intenties, maar ook ik heb mijn grenzen en perfect te zijn, nee dat hoeft echt niet nee. Ik ben okee jij bent okee. Ik ben okee er is niks mis met mij, nooit iets mis geweest. En Eindhoven is okee.

Afgelopen jaren werd van mij zo ongeveer geëist dat ik me gedroeg als een ‘bijna heilige’ gedurende alle geweld en  heb ik me aan de adviezen gehouden die bv de politie gaf ‘’Indi beter niet te praten tegen buren om erger te voorkomen’’. 

 

Mij kan niets aangerekend worden, ik heb niets verkeerd gedaan, ook ik mag mens zijn, ik heb mensen rechten en heb recht op veilig wonen. Mijn mensen rechten zijn geschonden gedurende lange tijd met verstrekkende gevolgen. Er mag nu eea worden rechtgezet, dat is echt nodig en absoluut de hoogste tijd.

 

Ik heb decennia gezorgd voor de kinderen van vele Eindhovenaren op allerlei scholen, als leerkracht, Remedial Teacher en als Therapeut (ook voor volwassenen), en heb mijn ‘strepen’ allang verdiend’. 

En nu is het m.i. de hoogste tijd voor: ‘’Justice shall be done.. JUSTICE for Indi’’. een en ander recht zetten?

 

Wie zich persoonlijk aangevallen voelt of mij gaat aanvallen mag de hand in eigen boezem steken, ik gedraag me nl overwegend uiterst correct respectvol vriendelijk en hartelijk. Zelfreflectie genoeg hier, ik neem meestal heel bewust mijn verantwoordelijkheid voor ‘het mijne’, zo ook nu. Maar rechtvaardigheid of hulp is hier absoluut nodig en van het grootste belang.

Dit onheil dit is nl veel te groot voor iemand alleen (zeker voor iemand zonder medestanders maar met wel veel ‘tegenstanders of ondermijning’ oid, iemand die ‘anders’ is), dus vandaar mijn verzoeken die ik probeer zo goed mogelijk in te dienen en formuleren, maarja als mensen laten blijken dat ik het niet perfect doe mbt formuleren, dan zeg ik: dit is het beste wat ik kan, dus zoals de ‘Rijdende Rechter’ zei (waarbij ik jaren in het programma mocht komen maar helaas de buren weigerden en wilden weer niet meewerken): ‘’Dit is het en daar moet u het mee doen’’ Dont shoot the Messenger please’’.

=====

 • Klokkenluiders in 'NieuwLicht': 'Meer bescherming nodig'. 

Wat kan de samenleving doen voor Klokkeluiders die eindeloos aangevallen worden en geen veiligheid ervaren?’

 TV uitzending dinsdag 17 maart 2020 22.40 uur NPO 2. terug te zien in: Mediatips  https://visie.eo.nl/artikel/2020/03/klokkenluiders-in-nieuwlicht-meer-bescherming-nodig 

 

Vriendelijke groet (van Klokkeluider (en ‘5D LichtWerker Healer Awakener Indigo Empath Old Soul’ Indo) Indi 

 

(•btw: een klokkeluider is niet iemand die expres in een slachtoffer rol gaat zitten zielig doen, nee hoor een klokkeluider is een van de meest dappere mensen die opkomt voor de waarheid, voor mensen rechten dierenrechten voor het milieu (voor Moeder Aarde https://soundcloud.com/indyana-roos/indyana-roos-mother-earth-calling-you), iemand die onrecht en misstanden aan de kaak stelt (zoals bv profeten doen) in een wereld waarin de waarheid niet hoog aangeschreven staat en klokkeluiders en Lichtwerkers vaker gevaar lopen. Met als doel: een nieuwe veranderende betere wereld (zie boek ‘Nieuwe Aarde’ van Eckart Tolle)

 

Voorbeelden van bekende Klokkeluiders waren bv: Bob Marley, John Lennon, Nelson Mandela, Jezus Christus, .., en wat was daarmee gebeurd? Juist ja die werden vermoord of gekruisigd of gevangen gezet oid. 

Zie ook: 

 • https://nieuwlicht.eo.nl/artikelen/2020/03/klokkenluiders-zijn-de-profeten-van-vandaag + •https://www.rd.nl/opinie/wie-de-waarheid-verdraagt-neemt-klokkenluiders-serieus-1.1610586
 • https://www.trouw.nl/religie-filosofie/de-politie-moet-zijn-klokkenluiders-koesteren~b17b5f0a/)

 

 • Indy’s first selfmade song: ‘Claim je BestaansRecht’ https://soundcloud.com/indyana-roos/claim-je-bestaans-recht-demo-3

 

 • Dat mijn dingen of leven tot nu geen prioriteit krijgen, een lage prioriteit zijn of totaal niet aan bod komen, dat was reeds duidelijk. Ik heb echter wel het recht om melding te maken. Vrijheid van menings uiting. Taak van een Klokkeluider of diens Missie is om dingen aan het licht te brengen, om de Waarheid te vertellen waar mogelijk. Met als doel: rechtvaardigheid, wakker schudden, inspireren tot positieve actie etc.

 

Het feit dat ik in deze situatie ben beland betekent nog niet dat ik mezelf moet gaan verloochenen of compromitteren door bv in zee te gaan met mensen die mij niet bejegenen met voldoende respect en afstemming etc.

 Ik ben een vergevingsgezind mens met veel compassie en hogere levels van bewustzijn frequentie en wijsheid etc. in hoge mate trouw aan mezelf, maar dat betekent nog niet dat ik mijn tijd en energie onnodig moet verspillen aan mensen die geen rekening houden met mijn grenzen of beperkingen (mbt o.m: ME/CVS en chronische complexe PTSS) en die eindeloos mijn vertrouwen beschamen en het alleen maar erger maken. 

Zie: 

 • ’De DimensieLadder, wat zijn passende contacten znder Krommunicatie -1D+2+3+4+5D’ https://www.youtube.com/watch?v=8Jv8uP2w8xE&t=21s)
 • ’Zij (Indi) is niet van deze wereld’ (maar van andere levels van frequenties 5D en hoger Bewustzijn) https://www.youtube.com/watch?v=ZkXd1DAbOuA •Love is the key https://www.youtube.com/watch?v=PheFfPa2aMg&t=121s

 

Dus als je je steentje wilt bijdragen en respectvol wilt afstemmen bel me dan op bovenstaand nummer, (aub niet via mail of tekst oid want er is eea mis mbt mijn apparaten en software en vaak extra vermoeiend❗ Bel alleen met nummer weergave svp, zonder jouw nummer kan ik niet opnemen ivm stalkers).

==

 • Heb jaren genoodzaakt als kluizenaar moeten overleven zonder mensen over de vloer (mensen aan mn deur werden ook lastig gevallen door buren), tijdens deze dodelijk slopende slijtageslag.

 

Ken mezelf door en door dus ik laat me niets wijsmaken of in de schoenen schuiven door diegenen die vinden dat zij meestal in alles gelijk hebben en dat anderen bijna altijd ongelijk hebben en het 'verkeerd' doen, (ik laat me niet langer misbruiken als ‘zondebok’. word wakker en kijk eerst in de spiegel voordat je mij vanalles aanrekent wat niet klopt of wat je zelf hebt veroorzaakt).

 

 

===

 

 • Ook belangrijk: een onlosmakelijk onderdeel van steun of hulp is: de moeite doen, want als je niet voldoende moeite doet, dan is er geen afstemming of respect (zie de workshops die ik heb gegeven mbt themaas als ‘Helpen Afstemming, Verbinding, ME, Respect, wat dat werkelijk inhoudt’. Misschien is het leuk als ik zo een workshop geef en als er dan mensen tussen zitten die daar iets mee kunnen dan kunnen zij iets terugdoen voor mij, is dat wat?). Mensen die zich niet de tijd ruimte energie of moeite getroosten mbt essentiële dingen brengen vnl: onnodig gedoe trubbel schade etc.

(Ik heb vele workshops en zomerwerken gegeven in meerdere landen rondom dit soort themaas: ‘leven vanuit je hart’/ Hoger bewustzijn/ True Flow; Heilige wetten van heilzame communicatie’; Back to Basics/ Healing Grounding’ etc.)

 

 • ‘Indi is niet van deze wereld (maar van andere levels van frequenties 5D Bewustzijn’’) https://www.youtube.com/watch?v=ZkXd1DAbOuA ‘Love is the key’ https://www.youtube.com/watch?v=PheFfPa2aMg&t=121s

__________

 

Over Hulp groepen instanties ed:

 

Afgelopen maand mei 2020 heb ik het grootste deel beroerd uitgeput of ziek op bed gelegen of voor pampus gelegen, grotendeels door de rotstreken en het geweld. Ik kon niet door fietsgangetje (tevens brandgang) omdat de buren de doorgang gebarricadeerd hadden zodat ik niet eruit kon met mijn scootmobiel (waarvan ik voor alles afhankelijk ben), zoiets dergelijks was ook al gebeurd mbt de voordeur. Politie zei: Levensgevaarlijk. 

De buren hadden ook nog eens de Wifi glasvezel kabels op verschillende plekken met geweld met metalen voorwerpen doorgehakt, (situatie schets: kon resulteren in maandenlang zonder internet (zonder telefoon mail tv of wat voor communicatie dan ook) en de enige oplossing bv via de rechter in een rechtszaak een bevel tot medewerking door buren om bv de KPN monteurs toe te laten in hun tuin voor reparatie. Heb meermaals 112 politie moeten bellen omdat ik werd aangevallen door de buur.. 

Mijn leven is op deze manier niet leefbaar en mensonterend onmogelijk gemaakt en onmenselijk zwaar, mijn hele leven wordt elke keer voor maanden stilgelegd en ik moet elke keer in mijn eentje oplossingen zoeken voor onmogelijke situaties die me boven het hoofd zijn gegroeid en waarin ik steeds over mijn grenzen word geforceerd, over de grenzen van mijn gezondheid over de grenzen van het menselijke. Mijn leven is verworden tot een ‘slopende slijtageslag’, totaal niet leefbaar (zeker niet met chronische complexe  PTSS en ME/CVS). en dan word ik ook nog met de nek aangekeken door inwoners van Eindhoven omdat hier vaak vanalles misgaat (waar ik niets aan kan doen (vanuit crisis situaties aan de lopende band ‘loopt alles in het 100’). maar niemand vraagt zich af waarom er zoveel misgaat en waarom dat niet in mijn schoenen geschoven mag worden. 

 

En waarom word ik daar bovenop dan ook nog eens zo gediscrimineerd mbt bv mijn ziekte ME/CVS en vanalles? (kort geleden werd me ‘’onbekwaam …’’ in de schoenen geschoven (en allerlei scheldwoorden) door iemand die zo reageerde toen ik vertelde dat ik een chronische aandoening heb en uitgeput was (hij bleef me maar over mijn grenzen forceren), dus er kwam ook uit deze groep geen hulp maar iets ondermijnends. onbeschoft van de wal in de sloot geholpen? 

 

Als je niet in iemands straatje past dan krijg je niet de hulp waar je recht op hebt, je krijgt dan meestal juist het tegenovergestelde: nog meer onrecht. Ben een zeldzaam exemplaar dat nooit gepast heeft. Maar dat betekent nog niet dat mijn mensen rechten aan de lopende band geschonden mogen worden en dat hulp mij ontzegd mag worden daar waar crisis situaties door anderen gecreëerd worden vanuit agressie.   

 

Daar komt er nog vanalles bovenop: bij de ‘C. S. ’ Hulp groep heb ik gelukkig ook iets positiefs mogen ervaren maar helaas meer negatiefs omdat mensen vaker niet hun afspraken nakwamen oid en waar blijft dan het respect, dat is niet hulp.

Ik heb reeds alle paden bewandeld, ik heb alles gedaan, mbt hulp instanties en overheid ed (WIJ politie etc) met alle ellende vandien en het resultaat was: niets! Ze doen niets. Dus moet het naar hogerhand of rechtszaak, maar dat gaat niet onder deze omstandigheden, dat trekt mijn gezondheid niet. Vandaar deze oproep, vandaar:  ‘Doeslief’. Ik heb dus alles eraan gedaan met resultaat: 0. Mij is niets verwijtbaar. Alles mogelijke gedaan. opdat niemand meer kan zeggen: ‘’Wir habens nicht gewusst’’.

 

Als dit onrecht niet stopt dan verdwijn ik ‘onder de groen zoden’, dat is voor mij een feit. Of door buren terreur of doordat niemand in Eindhoven iets doet, omdat diegenen die verplicht zijn iets te doen niet hun verantwoordelijkheid pakken, of doordat mensen mij aanvallen (omdat ik als klokkeluider dit onrecht aan het licht breng en omdat zij liever ‘struisvogel-politiek-achtig’ hun kop in het zand willens teken). Er is geen goede plek te vinden voor deze waarheid, die plaats wordt gewoonweg niet gemaakt en er wordt nog meer onrecht bovenop gegooid. Dus wat ik ook doe, bijna niets wordt getolereerd, bijna alles wordt aangevallen, dus Eindhovenaren denk goed na voordat je mij opnieuw gaat aanvallen aub. Deskundigen hebben aangetoond dat ik niet kan verhuizen in mijn eentje, ivm mijn gezondheid en dat het onder allerlei omstandigheden het nog niet mogelijk is,zelfs niet met hulp, als er niets wordt gedaan aan wat schrijnende dingen. Dus als jullie allemaal willen toekijken hoe maand na maand meer kapot wordt gemaakt… Het enige wat mij rest is dus: dit onrecht aan de grote klok hangen zoveel ik maar kan, ook hoe groot het aandeel van inwoners van Eindhoven hierin is.

 

Ik denk dat we dankbaar mogen zijn dat iets als bv ‘Corona Stratum ..Hulp’ bestaat, want er is niets of nauwelijks iets. Er is tot nu toe geen enkele stichting of overheidsinstantie die in deze situaties iets heeft gedaan of kan betekenen, dus deze (bijna) ‘schreeuw om hulp’ is super noodzakelijk, ik doe dat ook voor anderen.

 

Ik heb duidelijk niet gevraagd om gered te worden, nee verre van dat, ik doe een beroep op de goedheid van mensen hier, verzoek of vraag om het uitblijven van de eindeloze stroom (in mijn leven) van: disrespect, onrecht, ondermijning, over mijn grenzen forceren etc.

 

 • DOESLIEF! We zijn steeds minder aardig tegen elkaar hier in Eindhoven en overal. Op straat, op sociale media, in het verkeer, in het openbaar vervoer, op het sportveld en in de supermarkt. Met de #DOESLIEF campagne met veel voorbeelden van onaardig gedrag, houdt SIRE Nederland een spiegel voor (en Indy doet dat ook, helpt mee op haar manier). Zo hoopt SIRE dat mensen zich realiseren dat niemand beter wordt van onaardig gedrag. En dat aardig gedrag loont. Zie https://sire.nl/campagnes/doeslief/

 

In Eindhoven zijn de mensen opvallend vaak niet lief tegen mij, tegen ‘iemand die anders’ is. Ik doe een beroep op de goedheid van Eindhovenaren: ‘DOESLIEF?!’ door te zingen: •‘bij mij ‘moet’ je lief zijn’ https://www.youtube.com/watch?v=cAk410dsJUk

 

In dit laatste stuk van mijn proces van pijn en verdriet loslaten kan ik blijkbaar niet korter of beter verwoorden dan dit, graag begrip hiervoor svp. (en vraag je zelf eens af of jij het er beter vanaf zou brengen.. waarschijnlijk niet, dus vraag dan niet het onmogelijke van mij aub. Wel de haat en nijd afgunst en me het licht in de ogen niet gunnen en extra hindernissen creëren, omdat ik wonder boven wonder elke keer na maandne ziekbed weer opkrabbel. Opnieuw bovennatuurlijk ‘Super Heroe hartelijk. maar niet het totaalplaatje willen overzien dat ze dat zelf niet zouden kunnen).

 

Ik doe niet meer mee met de haat en nijd en onbetrouwbaar gedrag om me heen, dat past niet bij mij. Hoe zeldzaam dat ook is, Ik blijf liever alleen op mijn eigen hogere levels van bewustzijn, bij wijsheid vriendelijkheid compassie.

(Zie de songtekst van https://www.youtube.com/watch?v=ZkXd1DAbOuA  •‘’Indi Jij bent niet van deze wereld jij bent niet van deze tijd jij doet niet mee aan deze kermis jij danst niet met de haat en nijd op een dag word je gevonden ze zijn je liever kwijt dan rijk’’)

 

Het is een wonder hoe ik elke keer weer opgekrabbeld ben na maanden ziekbed ed. En dan opnieuw ‘SuperHeroe hartelijk

 

De destructieve kant van Eindhoven heb ik meer dan voldoende voor mijn kiezen gehad, ook wanneer mij voor velen inzette als leerkracht en therapeut, en ik heb alles vergeven van alles en iedereen, en wat nu zo fijn zou zijn voor mij is dat ik ook eens iets fijns mag meemaken hier in Eindhoven: mag er wat meer moeite gedaan worden dat iemand iets voor mij kan betekenen vanuit je hart. 

 

Ik geloof dat het me toch ooit echt kan gaan lukken dat verhuizen, maar daar zijn wel een paar wondertjes voor nodig. En voldoende rust, herstel tijd en ruimte voor mij om op mijn eigen levels van frequentie en (5D) bewustzijn te kunnen zijn zonder continu onderbrekingen storingen attacks ondermijning door de omgeving. Ik bid voor wonderen, ook voor anderen, wens allen alle goeds vanuit mijn hart en ziel!

 

============================================================

Streep eronder, onder dit ‘oude’. Als je me hierop aanspreekt spreek je niet aan wie ik werkelijk ben. Ik wil het ‘oude’ afronden loslaten, ook met deze laatste mail, waarin ik onrechtvaardigheid aan het licht heb proberen te brengen. 

Zo ik ga me nu veel meer focussen op aantrekken van heel veel positiefs, want ik straal zelf ook veel positiviteit uit onder allerlei omstandigheden. Ben zelf een mens met een krachtig hart die overstroomt van vreugde, positive Flow, goede intenties voor doelen, gezelligheid genieten dankbaarheid en liefdevolle aandacht.

 

Hoop jullie positief te hebben geïnspireerd. Ik stuur (energetisch) Licht & Liefde naar alles en iedereen (zelfs diegenen die veel schade hebben aangericht bij mij. Want mijn grote hart overstijgt alles).

 En dan is het nu de hoogste tijd voor mij zelf, mij met mijn heelheid en gezondheid en vrede, ver weg van alle gedoe. Tijd voor de hogere levels van Frequentie bewustzijn, Licht & Liefde, die ik ben!

 

Indy singing:

•‘I AM Light’ https://www.youtube.com/watch?v=ism8dBjxKvc +

•‘I forgive you all here and now in Eindhoven’

https://soundcloud.com/indyana-roos/indyana-roos-hiawatha-forgives +

•‘Walk in my shoes PEACE’ https://soundcloud.com/indyana-roos/war-no-more-indy-essence-bliss

 

=========

Alle reacties hierop met kritiek of destructie zijn alleen maar nog meer bewijs dat: 1) het mensen niet is gelukt om mij te accepteren 2) met respect behandelen 3), het recht op vrijheid van menings uiting en rechtvaardigheid mbt mensen rechten hier niet toegelaten wordt.

 

===============================

Nog meer belangrijke oorzaken en redenen mbt dat het voor mij hier in Eindhoven niet veilig was en beter om te verlaten:

 • vanwege de houding van toeschouwers bij de misdrijven jegens mij
 • Onverschilligheid van omstanders/ omgeving is mij niet in de koude kleren gaan zitten (na de misdrijven jegens mij heeft  mij het meeste geraakt hoe bizar mensen met eea omgingen, vaak droegen ze hun steentje bij aan het misdrijf door hun onbeschoftheid respectloos gedrag en opnieuw ellende veroorzaken (zo kwam er geen einde meer aan de ‘misdaden’ neverending crime’. En ik wil naar een plek waar ik niet eindeloos dit soort extreem onrecht meer mee hoef te maken want ik verdien zo veel beter!)

 

Ik sluit me aan bij de volgende uitspraken (van bv Einstein):

 

Albert Einstein: ‘’The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything.’’  — Edmund Burke: The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.” https://underground.net/the-world-will-not-be-destroyed-by-those-who-do-evil-but-by-those-who-watch-them-without-doing-anything-%E2%80%95-albert-einstein/

 

De laatste jaren wordt steeds vaker 'de omstander' medeplichtig of medeschuldig verklaard of aandeel hebbend. ... zien zonder ingrijpen maakt de toeschouwer medeplichtig aan ... maken door passiviteit of zelfs door hun gelatenheid de misdaad legitimeren. 

Raul Hilberg onderscheidde in zijn boek: Perpetrators, Victims, Bystanders, dader slachtoffer omstander, waarbij de omstander ook aandeel heeft in de misdrijven. 

The Crime of Complicity’ (zie vb: de rechter advocaat psychiater vader van de dader VK. en de dader die onverwachts belandden in het huis van Indi. resultaat: ca 3000,- gestolen. Zie ook voorbeelden van de andere misdrijven: verkrachtingen, mishandelingen, vandalisme, financieel en juridisch onrecht).

 

Verkort Snel dicht Gedicht: 

 

Eindhovens Toen & NU

 

Toen ze mijn kindjes aanvielen

en alles kapot maakten 

van 2005 tot 2020

eindeloos veel bleven vernielen

toen heb ik Eindhoven vervloekt

niet een keer niet twee keren 

maar ontelbare malen

raakte ik alles kwijt

na alle verhalen

jaren uitblinkend in wreedheid

Toen ze mijn hond kapot maakten

en ie uren lag te joekelen en gillen van de pijn

en ik overal aanklopte 

nergens hulp

toen heb ik Eindhoven vergeleken met ‘Mein Kampf’

mijn ConcentratieKamp Gevangenis’

dat kon je me niet kwalijk nemen

Toen je messen stak in mijn hart

wilde ik Eindhoven alweer verlaten

toen je die messen nog maandenlang 

bleef omdraaien

Toen oversteeg ik mezelf

tot het heilige

een ‘heilige taaie’..

tot de hoogste dimensies

Na de verkrachting 

toen mijn lijf het niet meer deed

en ik maanden op bed lag

in verwachting

zonder enige menselijkheid of hulp

en die dag zonder eten

stikkend in mijn eigen braaksel

en de omgeving

zelfs bloedverwanten

ijskoud onverschillig bleef

tijdens dit ‘Koude Oorlog Schaakspel’

nergens meer kon schuilen

en dus nog meer klappen kreeg

uit onverwachte hoeken

omdat ik geluid maakte

tijdens het huilen

en de wonden bleven bloeden

en je afhaakte bij ‘the inconvenient Truth’

 

Toen mijn intense lijden tot diepste diepten 

en hoogste hoogten steeg

jaar na jaar

en ik het alleen nog maar kon uitschreeuwen en piepen:

‘dweilen met de open kraan in Sodom & Gomorra’

 

Toen mijn tranen zeeën vulden

toen onbetaalbare advocaten niet hielpen 

maar simpel uit hun nek bleven lullen

en ik mijn eerste hyperventilatie aanval kreeg

in 2020

mijn eerste hieper

kwam er een eind aan mijn geduld

noemde ik dit niet de Lichtstad maar ‘Stad van diepste Duister’

het duister bleek alsmaar dieper en dieper

het verraad alsmaar meer geniepig

 

Toen ik jou alles had gegeven

mijn mooiste talenten

toen wilde je alsmaar meer

je kon je niets beters wensen

maar het moest anders

de control freak in jou 

die alles naar zijn hand moest zetten

die won weer

je startte mij verkrachten

Toen ik ondanks alles

jou weer alles had vergeven

jou gaf van mijn aller beste

toen heb ik jouw geweld 

nog meer voor mijn kiezen gekregen

ben hier nimmer gewaardeerd

 

Toen ik riep ‘God vergeef hen ze weten niet wat ze doen’’

maar ze wisten heel goed bewust wat ze deden

Toen groepen vrouwen vervuld van haat en nijd en afgunst

mij het licht in de ogen niet gunden

maar mijn licht probeerden te stelen 

mijn innerlijk geluk

voelde ik:

je hebt alles wat me lief was

al vele malen afgepakt

ik heb niks meer te verliezen

maar mijn innerlijke kracht daar bleef je vanaf

die kon niet meer stuk

 

Toen mijn gezondheid bezweek

en ik werd geveld

vanwege jarenlang buren geweld

heb ik de dokters gebeld

resulterend in nog meer onrecht

nog meer geweld

 

Toen ik wilde verhuizen

naar een andere plaats

en groepen mij honend bleven uitlachen

maar ik bleef verlangen 

naar een veilig thuis

voor mijn kroost

Toen gedurende al die jaren

vond ik mijn troost

in weten dat ik ooit

op mijn oude dag

rechtvaardigheid zou vinden

veiligheid

gelijkgestemdheid

afgestemd op mij

in liefde

Onderwijl

koesterde ik mijn kinderen

in de hemel  

En alleen God kan weten

hoezeer ik heb geleden

en hoezeer dat niet nodig was geweest

als een paar mensen

er even voor me waren geweest

Maar de zaal gevuld met stoelen

was evident

stoelen met naambordjes

kregen de bordjes: afwezig

No Happy End!

 

Ik had geleerd

eindeloos geduld

te cultiveren

Toen ik afscheid moest nemen

van alles wat me lief was

van elke afscheid leerde je

En dus nam ik 

Afscheid van Eindhoven

in stilzwijgen gehuld

elke keer weer

 

Maar vandaag ben ik vervuld met compassie 

met vergeving

voor alles wat leeft

vervuld met de prachtigste gebeden

die mijn hart en ziel doen zingen

Mijn hart bleef overstromen

en ik bleef geloven 

in mijn dromen

Vandaag ben ik weer in het moment

in puur zijn

in de mooiste energie gehuld

vervuld van vreugde en verwondering

om de meest eenvoudige dingen

Vandaag heb ik de neutralere beleving

objectiever

over wat Eindhoven in zich heeft

de mensen de omgeving

ik zie meer lievers

Vandaag ben ik vooral vervuld van dankbaarheid

dat ik alles heb overleefd

dat het Licht in mij steeds heeft overwonnen

dat mijn diepe Liefde sterker was

het was altijd mijn krachtige hart

 die alles oversteeg

mijn eigen Liefde

Nu weet ik pas dat als ik het Eindhovense 

kon overleven

ik vast ook nog kan starten op mijn oude dag

met een nieuw leven

op eigen kracht

Vandaag ben ik vervuld met hoop geloof en Liefde

dat het nog kan

zelfs na mijn halve eeuw jubileum

dat alles nog mogelijk is

dat het Universum mij echt

het beste heeft gegund

niet alleen innerlijke vrede

binnenin rust 

maar ook buiten mij

echt GELUK

en ook samen

AMEN!Op een dag zul je het subtiele verschil kennen tussen een hand vasthouden en een ziel ketenen. Dan leer je dat liefde niet betekent: leunen. En dat gezelschap niet betekent: veiligheid.

 Je ontdekt dat een kus geen contract is en een cadeau geen belofte. Je begint je nederlagen te accepteren met je hoofd omhoog en je ogen open. Je leert te vertrouwen op vandaag, omdat morgen te onzeker is voor plannen. Na een poos leer je dat zelfs zonneschijn je verbrandt als je er te veel van krijgt.

   Dan wordt het tijd je eigen tuin te beplanten en dan zorg je voor je eigen ziel en wacht je niet langer op de wonderen van buitenaf.

   En dat weet je, dat je het écht kunt volhouden en dat je écht sterk bent en dat je echt waarde hebt. En je leert en leert. Bij ieder afscheid leer je. - Voltaire -


Create a Free Website With JouwWeb