/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Belconsult

Bel Consult

Goeiedag mooie ziel,

 

Welkom voor een bel consult bij mij.

 

Ga heen en wees trouw aan uzelf

Durf anders te zijn, durf fouten te maken

Creëer want het is door creatie dat u bestaat

In een wereld vol dromen die uit uw hart ontspringen

In eenheid, liefde en haat, verwondering en bewondering

zachtheid en pijn, vreugde en licht

In de stilte wacht het onbekende

Een leegte die gevuld wil worden

Stap erin vol moed en kracht

zoals een ontluikende roos die naar het licht reikt

Liefde zal u naar groenere weiden leiden

Houd uw zakken gevuld met dromen

want het leven is een test van vertrouwen

Laat uw licht toe om te schijnen

Er is geen begin noch einde

Er is enkel Liefde!

 

Elk leven is als een oceaan

Eeuwig smachtend naar de liefde van de kust

We volgen eb en vloed en beseffen niet

Dat we voor eeuwig baden in de zee van liefde

Alles ontvouwt zich in perfecte harmonie

Het leven zit altijd vol kansen

Ik word geleid en beschermd

Ik geef mijn zorgen over aan de Geliefde

God Godin van het eeuwige leven

Door U zie ik wat ik anders niet zou zien

U bent mijn helderste spiegel

Uw liefde ontvouwt zich voor eeuwig

door eindeloze cycli en seizoenen heen

De God en Godin dromen door middel van ons

 

Indy

 

Nogmaals welkom voor een gesprek. Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam heet Indy. Ik ben een ‘oude ziel’ die door velerlei werelden en ervaringen heen flink wat wijsheid heeft vergaard. Ben verheugd dat ik jou daardoor veel kan aanbieden vanuit al mijn ervarings deskundigheid. Als krachtig Lichtwerker, Heldervoelend Healer, Intuïtief gesprekspartner en Spiritual coach sta ik je te woord met positieve energie.

Ik ben gespecialiseerd op gebied van: de liefde en relaties bij (Ziels-)connecties (wat velen Zielemaatjes zielsverwanten Soulmates en Tweelingzielen noemen, heet bij mij SoulFamily), ‘Innerlijk Huwelijk’ (‘Thuiskomen tussen aanklooien en Ware Liefde trouwen’), Trouw aan jeZelf Trouw met jezelf’, allerlei vormen van relaties en verbinding, in vreugde genieten van het leven vanuit hart en ziel onder allerlei omstandigheden no mater what; (duale derde dimensie) machtsspelletjes overstijgen (onderweg naar Eenheids BewustZijn in de 4e en 5e  dimensie), VrouwenKracht (kracht in kwetsbaarheid) en ManPower (ontwaken Godin God essentie in jeZelf), Shamanic or Basic Powers, technieken voor gezonde diepere ademhaling en ontspanning en meer thuiskomen bij jezelf; Mindful lichaamsgericht energetisch en emotioneel lichaamswerk, begeleiden van kinderen die ‘anders’ zijn, Werk met dieren, Werk op allerlei niveaus (job-coaching). Ik maak graag gebruik van de inzichten die kaarten kunnen geven maar doe geen professionele leggingen oid (Tarot kaarten zijn prachtig maar ik doe geen leggingen oid). Ik geef lange termijn adviezen (maar absoluut niet verre toekomst voorspellingen of echt puur tijd gerelateerde voorspellingen).
 
Ook ben ik thuis in de wereld van de Healing: Healing Dance & Touch (Oosterse geneeswijzen en Massage), Healing Art (Kunstzinnige Expressie en Kunstzinnig Dynamisch Coachen) & Healing frequences (Music) en Healing Children (vanuit onderwijs leerkracht en therapeut ervaring en Healing via het ervarings gerichte en leren door spelen en speelsheid. Ik ben in 1992 afgestudeerd aan de PABO op ‘Het binnenste (B)uiten -ervaringsgericht onderwijs’). Met liefdevolle ogen anders gaan waarnemen en de denkgeest helen is zo krachtig. Ook de power van zingend bidden en expressie geven aan gevoelens en affirmaties met klank of muziek is zo krachtig.


Ik begeleid je rondom: intense transformatie en (rouw) verwerkingsprocessen, karmische patronen loslaten, oude lessen voltooien als basis voor het nieuwe ‘Basics for New Beginnings’, de ‘Heilige wetten van communicatie’, je legende leven, kiezen voor liefde in plaats van angst, echt leren accepteren vanuit diepere lagen van zelfliefde eerbied begrip en zelf respect, diepere inwijdingen in vergeving, persoonlijke ontwikkeling, je zielendoelen en waar je nu zit op je Pad (astrologisch bekeken; zie ‘Astrologie voor de ziel’), helen van je gekwetste innerlijk kind(delen), ego stukken op de juiste momenten omhelzen en overstijgen, dichter uit komen bij je essentie (Indy Kern), dicht bij jezelf zijn en blijven, bij je geluk je missie en je talenten, meer in balans aanwezig ZIJN in het hier en nu, goed geaard zijn met beide voeten stevig op de grond, bescherming van je energie veld en op allerlei levels zorgen voor je basis (veiligheid), verborgen blokkades opheffen, je grenzen goed beschermen en stevig afbakenen (weerbaarheids- en assertiviteitstraining), nog beter leren omgaan met Hoog Sensitiviteit (HSP, van opgave naar gave), helende affirmaties en meditatieve visualisaties en gebed, processen van vertrouwen en harts overgave aan je Hogere Intuïtie, Going with the Flow; ont-ploeteren, ont-moeten, ont-leren, ont-haasten en ont-stressen.
 
Sommigen zijn al wat verder op een bepaald pad van zelf verwezenlijking met het Hogere Zelf of spiritueel partnerschap en co-creëren met de Goddelijke Schepper. Die help en begeleid ik heel graag m.b.t. de volgende thema’s:

Heb je veel achter je gelaten, veel (of alles) verloren en sta je nu voor een nieuw begin of helemaal van de bodem af aan een nieuw leven opbouwen. Dan begeleid ik je graag hierbij m.b.t. je authentieke Ware Zelf met jouw Waarheid, ‘in de wereld zijn maar niet ván de wereld’ (en het wereldse, illusies doorzien; eigen Werk bedrijf of Praktijk opbouwen), verdiepen in het Christus Bewustzijn en onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen in je verbinding met de Bron van alles (iets dat vraagt om meer onthechting dan je denkt, van alles loslaten zoals angsten en voorwaardes. Pas als je niets bepaalds meer wilt of verwacht van wie dan ook, dan pas ben je vrij je zelf te zijn en oprecht en authentiek met anderen om te gaan. Pas als je je zoektocht in de wereld opgeeft kun je in jezelf de antwoorden vinden. Vind je de ‘leermeester’ die je aanspoort de diepere waarheid in je eigen hart te zoeken en niet buiten je).

Fijn dat je mijn pad kruist en even stilstaat bij dat wat ik voor jou mag betekenen. Aarzel niet om je vragen te stellen, geen vraag is mij te gek of teveel. Ik ben hier voor jou en help je ontzettend graag verder. Samen komen we wel bij de kern. Ik kan jou ook een fijne energy boost geven als je wilt, of troost, begrip en een luisterend oor.

Bel mij voor een gesprek op niveau (afgestemd op jouw frequentie en niveaus), voor spiritueel inzicht of hulp bij het mentale, sociaal emotionele of voor handige praktische ‘boeren slimheid’. Natuurlijk kunt je me altijd benaderen om mij toe te vertrouwen wat je met niemand kunt delen, geheimen, of wat dan ook, alles is goed. Alles is hier veilig! Je kunt me natuurlijk ook gewoon bellen om even gezellig te lachen, heerlijk te relativeren en je gevoel voor humor weer op te waarderen. Even lekker opladen.
Bij deze liefdevolle ‘Awakener ‘Love Dokter Hart-Arts’ leert de wereld weer mens te zijn en uit te komen bij Healing Licht & Liefde, omdat alleen de liefde heelt.

 

kaarten waar Indy o.a. uit kan kiezen:

 • Astrologiekaarten (combi met astrologie voor de ziel en maansknoopstanden, zielerichting)
 • Engelenkaarten
 • Eigen Wijsjes
 • Liefdesorakelkaarten
 • DierenOrakel/ Medicijnkaarten
 • inzichtkaarten
 • 64 affirmatiekaarten
 • Chakra Kaarten
 • Godinnenkaarten
 • Inner Child kaarten
 • the deeper Secret of Love.. voor elke dag (52 coachingkaartjes)
 • Magische eenhoorns/ Zeemeerminnen
 • soms LeNormand of Tarot kaarten (geen uitgebreide leggingen of toekomstvoorspellingen)
 • Indy Kern (selfmade) kaarten en nog vele andere
 • Bel Indy op 06 57311912
 • 'de kracht van het NU' (50 inspiratiekaarten voor meditatie -door E. Tolle)

 

    

 

 

    

 

 

 

                 

 Reset your Brain klik op  http://indysound.webklik.nl/page/free-reset

  

 

 Indy Lichtwerker & Engelen bescherming van andere Dimensies

 

Calling on Angels

 

                   

LiefdesOrakelkaart

 

 ________________________________________________________________________

 

Create a Free Website With JouwWeb