/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Kids

Indy with Kids

Indy is opgeleid in pedagogiek en tot leerkracht voor kinderen op de basisschool. Als 'oude ziel in haar laatste leven' met extreem veel ervarings deskundigheid en wijsheid op allerlei vlakken past ze niet meer in de 'reguliere systemen' omdat ze spiritueel op veel te hoge nivoos is en over te veel wijsheid beschikt en het op haar eigen manier wil gaan doen en niet meer teveel wil hoeven aanpassen ten koste van de kwaliteit en nivoos ed.

Maar ze wil in en na 2019 weer heel graag meer met kinderen gaan werken. Op kleinschalig nivo, ambachtelijk. 

Werkend met 'Kinderen van alle leeftijden'

Indy heeft bijna haar hele leven met kinderen gewerkt. Met 'kinderen van alle leeftijden'. Ze heeft haar eigen kinderen verloren en ook vele stiefkinderen waar ze voor heeft gezorgd en daar ligt een grote tragiek. Maar dat neemt niet weg dat ze het liefst vaak kinderen in haar leven heeft. 'Oude Zielen' (bezien vanuit reïncarnatie perspectief) zijn behept met speelsheid en dat maakt Indy met haar blije speelse uitstraling des te meer geschikt om met jonge speelse kinderen te werken of met mensen met een bepaalde jeugdigheid of bepaalde mate van frisse spontane enthousiasme en speelse manier van doen.

Create a Free Website With JouwWeb