/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Design

Indy Kern Design

Indy ontwerpt ook LOGO's en afbeeldingen met LOGO's voor flyers, websites, visite kaartjes ed. Zie fotoos (onderstaande fotoos dec 2018 en jan 2019. datum op foto was vergisising en klopte dus niet).

Design Assignment -Ontwerp Werk in opdracht

Ontwerp 2018 - 2019: dit is een schilderij gemaakt in opdracht van C. Zij wilde graag een ontwerp met logo voor haar visite kaartjes, website en folders. Indy heeft daarom gekozen voor een schilderij doek en de kleuren die C. graag wilde. Daarna heeft zij fotoos gemaakt van het doek met de schildering en die fotoos heeft ze vervolgens bewerkt met Picasa en Fotoshop voor het gewenste resultaat en het LOGO. Ze gebruikte steeds andere lettertypes om uit te proberen wat het beste passend was. Uiteindelijk heeft ze deze foto met bewerking (zie hieronder) gemaakt om te laten zien dat er allerlei soorten tekst op kunnen (bv ook voor haar eigen TOKO). 

C. heeft het ontwerp voor haar Website goedgekeurd en 'afgrekend' in LETs veldjes': ( https://www.praktijkevengewicht.nl/ hier -op deze website- kun je het ontwerp terugzien).

Create a Free Website With JouwWeb