/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Shaman

Shaman Indy

In vele vorige levens is Indy SJAMAAN geweest op hogere levels. In dit laatste leven heeft zij veel van die wijsheid terug gevonden: Claimed her POWER & Ancient Wisdom!

Wat is Sjamanisme?

Een wijze van leven en helen in verbinding met de natuur

Sjamanisme is de oudste en krachtigste spirituele levenswijze en helings methode die de mensheid kent. Het woord sjamaan komt van de Tungus-stam in Siberië en betekent 'iemand die in het donker ziet' of 'hij/zij die weet'. Sjamanen waren gedurende vele eeuwen meestal vrouwen. Maar mannelijke of vrouwelijke Sjamanen, zijn de Genezers (ofwel Healers), dokters, priesters, psychotherapeuten, mystici, verhalenvertellers, de zieners en begeleiders van rituele ceremonieën. Ze zijn verantwoordelijk voor de balans, de harmonie in de gemeenschap, tussen de mensen, de dieren, de natuur en de elementen en de spiritwereld. Zijn zijn degenen die het meest gespecialiseerd zin in het contact met de Spirit World.

  Volgens het sjamanisme zijn er twee oorzaken van lichamelijke, emotionele of mentale ziekte, pijn of lijden: Iemand heeft iets te veel (intrusions) of iets te weinig (zielsverlies of krachtverlies). Een sjamaan richt zich op helen van de spirituele oorzaak van ziekte of pijn en doet dit o.a. met hulp van haar KrachtDieren en SpiritHelpers (PowerAnimals & SpiritGuides)en heldervoelendheid.

In onze moderne samenleving omarmen steeds meer mensen sjamanisme als een moderne en praktische spirituele levenswijze: leven in harmonie met jouw ware natuur.

HOME in Shamanism

Shaman Indyana is zelf zeker THUIS en THUISGEKOMEN in Sjamanisme. Ze geeft ook Sjamanistische Workshops waaronder 'Thuiskomen in Sjamanisme'.

THUISKOMEN in Sjamanisme

Shaman Indyana is zelf zeker THUIS en THUISGEKOMEN in Sjamanisme. Ze geeft ook Sjamanistische Workshops waaronder 'Thuiskomen in Sjamanisme'.