/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Healing » Reiki

Indy REIKI-Usui Master

Indy heeft gedurende 2017 2018 en 2019 zovele Reiki inwijdingen gehad en Reiki behandelingen dat ze nu Reiki Master is. In bepaalde systemen heet het Reiki 1-2-3. Maar wat Indyana heeft mogen ervaren reikt zoveel verder dan 1-2 en 3! 

Reiki Usui Initiations & Secrets heeft ze mogen ontvangen van een van de zeldzaamsten die op deze aardbol rondlopen. Deze persoon is Reiki Master die van de grondlegger en de besten (bv Joost Godschalx) zelf heeft mogen leren en initiaties ondergaan. 

De Usui methode Reiki is een ontwikkelings methode waarbij de geïnitieerde de mogeljikheid in zichzelf heropent om de verbinding Lichaam Ziel op en gemakkelijke manier te laten plaatsvinden. Het intensiveren van de verbinding lichaam ziel vindt plaats d.m.v. het oplossen van niet verwerkte emoties (die de bariëre vormen binnen de heriniging lichaam ziel). 

De Usui methode Reiki heet haar fucntie binnen de 3 dimensies, waarbinnen het leven vand e mes tijdens zijn leven voltrekt. De 3 diemsnies zijn: Lengte, Breedte, Diepte. De functie en verklaring zijn:

De dimensie LENGTE: vormt de verbintenis tussen de materiële Geest en het materiële lichaam op het horizontale vlak in de lengte richting.

De dimensie BREEDTE: vormt de verbintenis tussen het Mannelijke en het Vrouwelijke op het verticale vlak in de breedte richting.

De dimensie DIEPTE: vormt de verbintenis tussen het Verstand + Sexuele en het Gevoel + Financiële op het diagonale vlak in de diagonale richting.

Reiki Initiations

Bij een Reiki Inwijding besluit de in te wijden persoon bewust of onbewust om zijn of haar Ziel meer leiding over het 'ego' te geven. Een gevolg daarvan is dat het trillings getal of de frequentie van zijn of haar lichaam of energieveld toeneemt. Daardoor kunnen bepaalde energie blokkades niet meer blijven bestaan en kunnen er onderdrukte emoties vrijkomen. Bij iedere (volgende) inwijding geven we de ziel steeds meer de leiding. Zo worden wij steeds meer degene die we eigenlijk zijn. Steeds meer heel, steeds meer EEN. Eenwording is het ervaren van Liefde, Goddelijke Liefde, Eenheid, innerlijke vrede, altruïstisch zijn, onbegrensd zijn, mededogen. Het inwijdingsproces stimuleert en verhoogt het bewustzijn wat weer tot verdere eenheid voert. Om Liefde te kunnen toelaten is het nodig om onze Angst los te laten. Want waar angst is kan geen liefde zijn. Het inwijdings proces heeft dus vooral met het loslaten van angst te maken. Loslaten van angst heeft te maken met het (gaan) beheersen van de levens energie en onze manier van denken. Dit is meen ik de reden dat er leefregels zijn toegvoegd door Usui aan deze manier van werken met de levens energie. Deze leefregels geven ons de mogelijkheid om te leren deze energie niet te 'verspillen'. Bijvoorbeeld: 'ik zal niet boos blijven'. Als we boos worden en blijven kunnen we de situatie of de ander niet accepteren. Dit komt voort uit angst. Onze gedachtenwereld is dan te klein of begrensd. Daar brengen we expansie in en genezing met Reiki en Reiki inwijdingen. 

Wat is Reiki?

Reiki werkt in op het etherisch lichaam (Bron van alle levens verrichtingen = Yin = etherkracht) en niet direct op het astrale lichaam zoals bij magnetiseren. Behandeling met Reiki behoort tot de groep van energie therapieën. De energie stoomt verder door de meridianen 6 links en 6 rechts van het lichaam en de 13de die midden over het lichaam loopt. (Het totaal van de centrale en gouverneurs meridiaan).

Usui System of Natural Healing

Verder is Reiki in het Westen de naam van het systeem geworden. Dit kan verwarring geven. Als ik het over Reiki heb, dan bedoel ik de energie. Het systeem is het Usui - Hayashi systeem. In de huidige vorm is het beter om over het Takata - Furmoto systeem te spreken. Want dat is wat het geworden is sinds het buiten Japan wordt gedoceerd en toegepast. Vanaf Usui is het systeem steeds aangepast aan het eigen bewustzijn van hen die het toepasten. Ook zijn er velen die angstig zijn en daarom vasthouden aan het hen geleerde (die hun zekerheden nog nodig hebben. Waardoor de groei naar eenheid kan belemmerd worden. Ze durven nog niet op hun eigen ziel te vertrouwen).

Create a Free Website With JouwWeb