/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Jesu

Jesu  Jeshua  Jesus Christ

2017 Indy Married JC

De Heilige drie- eenheid: God de Vader, Jezus Christus en de Heilige Geest.

Het woord God, ook zeg ik wel eens: de Bron, the Higher Power, Source, de Hogere Macht, Vader, Heer, Lord, Jahweh, Bron, Universum, en noem maar op.

Het 'Hogere Zelf' is de verbinding tussen God en Jouw 'Hogere Zelf', het Goddelijke in jou. Het 'Lagere Zelf' staat gelijk aan het ego deel.

Jezus, ik noem Hem ook wel Jeshua of Jezus Christus. Jesus Christ the Son of God.

In 2017 ben ik 'in de echt verbonden' met Jezus Christus, in een groot kerkgebouw met 100-den mensen erbij. Heb toen een permanente ring (geen tatouage) laten zetten op mijn linker ring vinger. Ik draag inmiddels (anno 2019) daaroverheen nog een fysiek tastbare trouwring.

Jesus Married Maria Magdalena