/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Meditatie

Meditatie

Indy Kern Meditatie

"MEDITEREN IS NIET PROBEREN JE HOOFD STIL TE KRIJGEN, MAAR ONTDEKKEN DAT JE DE STILTE BENT"

Je kunt elke menselijke activiteit tot meditatie maken door volledig op te gaan in de handeling en te doen alleen maar omwille van het doen. Er zijn zoveel verschillende soorten meditatie vormen als er mensen zijn en in mijn workshops en behandelingen gaan we bezigZIJN met dingen waar we totaal in op kunnen gaan.. ik noem dat 'het meditatieve, flowen', 'indy Verticale Verbinding', 'Indy Flow'.

heb mijn eigen Mindful, Meditatie & visualisatie-vormen ontwikkeld:

OSHO: Western Psychologists Know Nothing About Themselves are not helpful to anybody and cannot even help themselves. Most insanity madness suicide perverted acts are amungst psychologists. https://www.youtube.com/watch?v=SJb-VZ-5jaI&list=RDQM9_iP27dS1XY&index=9

Visualisatie Imaginatie Meditatie

Geleide Visualisaties ofwel Meditaties is wat Indy vaker toepast in haar behandelingen en Workshops. Het is het 'Innerlijk Reizen' Inner Journeys' waarin ze thuis is en is gespecialiseerd.

 

Waarom mediteer je?

Mijn antwoord luidt dat er geen enkele goede reden voor te geven is. Het is allemaal een vorm van vreugdevolle energie, om daarmee te spelen, een soort 'dans'. Het is geweldig om te doen. Er zijn allerlei soorten geweldige dingen die we kunnen doen en we hebben de vrijheid om zelf te ontdekken wat ons het beste bevalt.. ervaar wat het beste bij jou past en op welk moment. Als je danst dan dans je om het dansen. Als je zwemt, zwem je omwille van het doen. Als je graag zwemt, zwem je niet om de andere oever van de rivier te bereiken of een bepaald aantal baantjes te voltooien of een verre kust te bereiken of op wat voor manier dan ook met jezelf een wedstrijd te houden. Je zwemt om het water langs je lichaam te voelen stromen, om te genieten van de sensatie van het drijven, op je rug en naar de blauwe hemel te kijken, gewoon gewichtloos floating (floatend).

All-een maar opgaand in deze stromende wereld, naar patronen kijkend en het verschuivende web van zonnestralen onder je en het zand op de bodem. Eén met alles.. Dat is waarom je zwemt. Sommige mensen houden van zwemmen, zo zijn er ook mensen die houden van meditatie en het meditatieve in vanalles, in dans..  die graag bezig zijn met het meditatieve in bv kunst, expressie, massage, mantra zang etcetera. Wanneer mensen dit doen maken ze zich geen zorgen over de vraag waar ze naartoe gaan of wat hun bestemming is of over het verleden en van dat soort onzin. Ze zijn alleen maar aan het genieten totaal levend te zijn. Of je nu veel ervaring hebt met het meditatieve, meditatievormen of een beginner bent, via Indy Kern Mindfulness workshops kun je meegenomen worden op een 'reis' die je voert voorbij de beperkingen van het puur rationele denken, voorbij de beperkte werkelijkheidsbeleving.. een 'Journey' die het grote wonder laat ontdekken van wie je werkelijk bent: Indy Kern.

Waarom mediteer je nou werkelijk? Een prachtige reden kan zijn: voelen van de diepere Verbinding met de Bron, met de 'Bron van Onvoorwaardelijke Liefde van de Hogere Macht'.

 

Meditatief Bewogen Bewegen

Als de dans geen doel op zich is maar een weg tot verbinding dan kan het leiden tot meditatief bewegen of  meditatief dansen..  Door het samengaan van dans of beweging en meditatie wordt een concrete mogelijkheid geboden om nader tot zichzelf te komen. Het is een ervaring die de mogelijkheid biedt zonder woorden te ‘’bidden’, om het eigen ‘centrum’ te vinden. Meditatief dansen is een spirituele oefening, de stille oefening in de beweging, in het evenwicht en in de harmonie met mijn lichaam. Dans gebed en geloofsovertuigingen kunnen bij elkaar komen als een goddelijk spel. Dans van het gebaar is toegepast geloof. In de dans neemt een mens met zn hele lichaam deel aan het gebed zelfs zo dat hij zelf een gedanst gebed wordt. Als het gebed tenminste ook in dit geval vanuit het hart komt anders heeft de dans een wereldse en geen religieuze betekenis.

 

 

 

het Ware, de werkelijkheid Zien met de ogen van je hart, andere dimensies, de wereld achter de illusies, de essentie

 

'Transformatie via Transcendentie', one of my Selfmade paintings: toont een wijze waarop je zonder menselijke interventie, (met hulp van 'Boven & Beneden') Healing en veranderingen in je systeem toelaat: bv. door de voeding van Moeder Natuur of Energie (Goddelijke Liefde & Hoogste EnergieBron in de 'Verticale Verbinding') van gene zijde..

Niemand gaat 'schadevrij' door het leven.. leer daarom accepteren hoe het leven komt en leer vergevingsmeditaties toe te passen in je leven.. zodat je weer verder kunt met een schone lei, zodat je je kijk kunt veranderen, je zienswijze op dingen, zodat je weer risico's durft te nemen.  

 

Indy Oneness.. going with the Flow.. All is one

 

~ Meditatie Momentje ~

Wat er ook verschijnt in je gedachten en voelbaar is in je lichaam. Het zijn maar verschijningen. Laat dit moment gewoon met rust, Laat op deze dag ontvouwen wat zich wil ontvouwen. Je hoeft niet op zoek naar een bijzonder staat van bewustzijn. Alle staten van Zijn verschijnen in jou. Jij hebt geen speciale staat van bewustzijn, jij Bent. Laat deze dag met rust, forceer en verwacht niets. Je hoeft je niet in te spannen. Als je dit kunt, en je kunt gewoon blijven in natuurlijk gewaarzijn onthult je Ziel zich als vanzelf. Diepe vrede en harmonie. Wees gewoon jezelf. Puur bewustZijn. Wat er zich ook aandient, het zijn maar verschijningen. Zij kunnen niet plaatsvinden zonder dat wat waarneemt. Verlies jezelf niet op dit moment om deze wereld te veranderen of te redden. Ken jezelf boven alles. Dan zullen je handelingen moeiteloos vanuit dit weten, deze bron ontspringen en dat zijn de ware zegeningen voor de wereld. Wees de degene die al vrij is, al heel is. Laat deze dag met rust, laat dit moment met rust. Zie wat zich ontvouwt. 

 

To love is human, to feel pain is human. Yet to still love despite of pain is Divine.

-----

 

Groeps Meditatie

 

Meditatie helpt de Licht krachten de energie en frequentie van Licht (432hz) te gronden op het oppervlak van de onze planeet en versterkt het Lichtveld welke noodzakelijk is om het proces van Ascentie te versnellen.

Het Aantal mensen dat aan de meditatie meedoet is het enige of meest invloedrijke menselijke Instrument ♫♪ welke het proces van Transformatie zal kunnen versnellen.

________________________________________________________________________

NB: Indy heeft in het verleden dingen als meditatie en ontspanningsoefeningen ed. in workshops een plek gegeven. Nu biedt ze niet dit soort diensten aan tegen betaling. In de toekomst hoopt Indy wel weer te kunnen gaan 'werken' met ontspannings oefeningen en het meditatieve ed.

meditatie:

"Meditatie is jouw eigen staat van ZIJN. Uiteindelijk is meditatie jouw bloei. Door meditatie kom je thuis bij jezelf, kun je jezelf dragen, met alle emoties, alle vreugde en verdriet, al je gedachten en ervaringen in je lichaam. Dan ben je vrij om een antwoord te geven op een situatie en hoef je niet meer blindelings te reageren.

Wanneer je vastloopt in bijvoorbeeld depressie, angsten of eetproblemen, dan kunnen de actieve meditaties jouw natuurlijke energiestroom weer op gang brengen en de verbinding met jezelf herstellen."

Meditational Prayer

for Balance

  • Wandel Meditatie

How to meditate?

Create a Free Website With JouwWeb