/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » SpelRegels

SpelRegels

 

 

  • om misverstanden te voorkomen: wij bieden bij Indy Kern géén erotische diensten (100% geen sex= helemaal geen sex. diensten! wanneer in de toekomst de praktijk echt van start zou gaan).
  • Behandelingen die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd zijn wij genoodzaakt in rekening te brengen.
  • Afspraken mbt. behandelingen, Healings, Massages ed. dienen tijdig geannuleerd te worden: meer dan 24 uur van tevoren moet je even afbellen op 040 2131673 als je echt niet kunt komen en door overmacht verhinderd bent. Niet inspreken op een mobieltje of voicemail oid (ik heb nl geen voicemail en mobiele telefoon in 2014) maar Indy persoonlijk spreken om af te melden of eventueel verzetten van de afspraak. Mocht dat niet lukken, mail dan even snel op indyroos@kpnmail.nl én bel daarnaast toch ook nog tijdig Indy persoonlijk. En bedenk de wijze woorden die Woody Allen sprak: ''80% van het succes is komen opdagen''.
  • Neem goed de FairPlay SpelRegels in acht van Indy Kern, om juist te handelen vanuit voldoende RESPECT naar de behandelaar. Deze handelt ook te goeder trouw en vanuit respect. Wederzijds respect en afstemming. 
  • Geef Indy aub faire waardering voor alle tijd en energie die ze steekt in the 'Sacred Work' vanuit hart en Ziel.
  • Momenteel is alles nog in de vorm van 'hobby', 'uitwisseling met gesloten beurzen'. Voor de toekomst is er de hoop om hier opnieuw 'werk' van te gaan maken.
  • Zoenverbod-1.jpg
  • Maak duidelijke afspraken bij Indy Kern zoals je ook zou doen bij bv. de tandarts fysiotherapeut kapper of dokter ed. Dat betekent dat als je niet tijdig annuleert (meer dan 24 uur van tevoren) dat je dan het gangbare punten (of bedrag) in rekening wordt gebracht.
  • Maak niet de vergissing dat als je cliënt bent geweest bij Indy dat je dan te allen tijden vanalles kunt uithalen zoals toen je cliënt was: op de 2e of 3e Dimensie machts spelletjes spelen tegen Indy daar is zij niet van gediend, niet als therapeut maar ook niet buiten die 4 muren van de therapeut ruimte. En zeker niet in haar privé leven komen zonder toestemming en zeker geen machts strijd beginnen oid. Indy bevindt zich veel op de frequenties van de 4e en 5e Dimensies en op Hogere frequenties en wenst niet gestoord te worden daarbij en in haar privé leven. Indy is geen 'publieke dame' oid. Indy is van niemand, niemands bezit en doet zeker niet mee aan de 'Moderne Slavernij'. Indy is zuiver en puur van zichzelf.

 

 

Create a Free Website With JouwWeb