/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Co-Creating 2019

Divine Co-Creating 2019

Samenwerkings Maatjes gezocht voor:

 • TRANSFORMATIE SPEL
 • Healing
 • Mutual Support System
 • samenwerkings verband mbt bv eigen Praktijk opbouwen & Beurzen & Festivals
 • Hobby Vrije Tijds besteding
 • ondersteunen persoonlijke ontwikkeling
 • Goede Doelen
 • Gelijkgestemdheid neuzen zelfde kant op mbt Missie (Convenance)
 • Samen op Aarde beter maken

 

En of voor toffe UITWISSELING tussen ‘gelijkgestemde THERAPEUTEN/ HEALERS’. Ik ben ‘Inner Teacher & Healer’ (op allerlei vlak: ook Docent, Reiki Master en therapeut (bv mbt ‘DDS Chinese Bio-Electric Acupressure Treatments’) en geef Workshops in Eindhoven (nu niet commercieel dus ‘Priceless gratis’!) mbt Transformatie spel en zou het tof vinden als we een klein groepje zouden kunnen (trans-)formeren ;-) om samen het prachtige spirituele Transformatie-spel te spelen. Of voor sessies.

Ik geef sessies met kaarten en REIKI Healing (zoals ik ook op beurzen en festivals demonstreer). Zelf ben ik geïnteresseerd in o.m. mensen die thuis zijn op gebied van bv: voedings deskundigheid, Wijsheid mbt etherische oliën & kruiden, DierenFluisteraars, Rebalance, hypnose, Mediumschap (kaartlegging ed, wat ik overigens zelf ook doe); handig zijn met eea. (bv praktische klusjes) of gelijkgestemde therapeuten of sjamanen die ergens goed in zijn wat ik zelf niet in huis heb (bv mbt Klussen, SoulVoice of Dans Workshops).

Non-conformistische onconventionele Sjamanen of Lichtwerkers of mensen met een MISSIE die van de wereld een beter plek willen maken door bv simpelweg hun Licht te schijnen in de wereld, ook van harte welkom!

 

Je kunt met mij uitwisselen als je zelf ook een soort therapeut bent en (wanneer ik je veel beter ken) dan misschien bij mij GRATIS behandelingen krijgen die normaal bij Chinese Doctors tussen de 60 en 120 euro kosten (per 30 tot 60 minuten). Acupressure Treatments met spectaculaire resultaten en impact. PRICELESS!

 

Daarnaast ben ik ook groot liefhebber van dieren, natuur en Spa Wellness en kon ik elke dag gratis in de Spa Wellness Resort Geldrop zwemmen, maar zou ik het leuker vinden om samen (met iemand die daar ook het grootste plezier in heeft en graag meegaat voor de gezelligheid (liefst een persoon die zowel gezellig mee kletst en tegelijkertijd ook diepgang in huis heeft zoals deze vrolijke 'Indigo empath' (‘Old Soul in her last life’ of 49 seen from the perspective of reïncarnation).

 

Ik hoop op leuke toffe gezellige positieve reacties (van ‘5D gelijkgestemden’), ook per telefoon, hartelijke en fijne reacties (zonder ‘lagere 3D ‘sexuele bijbedoelingen/ verborgen agendaas’ + intenties of winstbejag oid)! Integriteit oprechtheid open en eerlijk authentiek das allemaal erg welkom, en spiritueel verder gevorderde levels (zoals 4D & 5e Dimensie levels van bewustzijn) al helemaal. De juiste wederzijdse afstemming en wederkerigheid is een must bij 5D Samenwerking. So my ‘True SoulFamily Tribe’ tuning in to me also, is very WELCOME!

 

Mannen of vrouwen? (geen massage met mannen nu). Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom zolang er maar de juiste klik is (in Brotherhood & Sisterhood en met de juiste respectvolle afstemming, aanwezigheid en intenties (regelmatig aanwezig zijn (on Higher Dimensions 5D Co-Creating with the Higher Power Source, present in the moment here and now, aware & 5D Awakened/ Ascencion up to some degree living from HeArt & Soul & deeper Inner Calling).

 

Je kunt me bereiken via QueenB@kpnmail.nl en daarna gaan we gezellig bellen!

 

Licht & Liefde & Power &

 

Hartelijke groetjes 

==++++++++++++++++++++++++++++============== 

 

Hoop te vinden:

 • 5D Samenwerking Gelijkgestemden
 • op gelijkwaardige wijze geven en ontvangen op 5D.

========================================================

De eerste tot de derde dimensie

 

PS: Waarom heb ik het steeds over 3D 4D en 5D? Ik heb heel nare reacties gehad hierop. Maar het enige dat ik er mee wil aangeven is dat 5D bewustzijns nivo gaat over de eenheid en onvoorwaardelijke liefde die echt supporting is. 3D contacten gaan over DUALITEIT: Overlevings strijd, concurrentie strijd, contrast van dag en nacht duister en licht, handelen vanuit angst, elkaar bedonderen, beliegen verraden. Bij 3D bewustzijns nivoos gaat het vaak om keuzes maken vanuit angst en contacten om er beter van te worden, dus het gaat vnl om 'Honger' naar geld of macht of sexuele lusten of driften, maar niet om echte liefde of verbinding.

 

Van de spirituele dimensies heb je vast wel eens gehoord. Het zijn de dimensies die aangeven hoe ver je bewustzijn reikt. De meeste mensen op aarde zijn zich bewust van de derde en vierde dimensie. Dimensies van – in het kort – exploreren, fouten maken, durven (derde dimensie), vertrouwen en mediteren (vierde dimensie). Wat de vijfde dimensie inhoudt? Bewustwording van het grotere geheel. Je kunt los van jezelf naar de wereld kijken en onvoorwaardelijke liefde ervaren.

De eerste en tweede dimensie gaan over waarnemen, oerdriften, aarden en je fysiek. Vergelijkbaar met het eerste en tweede chakra. Die dimensies ervaren we allemaal, net als de derde dimensie. De derde dimensie is een bewustzijnsstaat van onder meer fysieke en emotionele ervaring, confrontatie, materiële armoede en rijkdom. Het lied 'Mens, durf te leven' gaat over de derde dimensie. Vallen en weer opstaan. Iemand die alleen de eerste drie dimensies bewust ervaart, leert door te doen en heeft nog niet veel op met bijvoorbeeld dromen, meditatie en de innerlijke stem en intuïtie.

Vierde dimensie

Iemand die de vierde dimensie bewust ervaart, leeft – uiteraard – nog steeds volop, maar staat ook stil. Tijd is een relatief begrip geworden. Het huidige moment is het belangrijkste. De tijd waarin we nu leven, met de hoeveelheid yoga- en meditatielessen en de mogelijkheid om te pas en te onpas op jezelf te reflecteren, is typerend voor de vierde dimensie. Vertrouwen hebben – onafhankelijk van waar je in gelooft – hoort bij deze dimensie. Weten dat wat je ook overkomt, je sterk genoeg bent dat te overwinnen.

Vijfde dimensie

Als je wel eens in diepe meditatie geweest bent, ken je misschien het gevoel van uitzoomen. Je kijkt op afstand. Niet alleen naar je eigen leven, maar naar het leven op zich. Je ervaart dat je onderdeel bent van een groter geheel en weet dat dat je niet minder belangrijk maakt. Voorwaardelijk maakt plaats voor onvoorwaardelijk. Je ego tempert en je leeft volledig vanuit je hart. Je kent de kracht van intenties, doelen en affirmaties en hoeft in principe niet te bewegen om op zoek te gaan. Alle antwoorden vind je in jezelf.

Create a Free Website With JouwWeb