/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Adem

Ademen is leven, ademen is vrijheid en vreugde, ademen is ontspannen.

 

Vrijuit ademen geeft je een gevoel van vreugde, dieper geeft je kracht.
De stress in je leven maakt het vaak moeilijk of zelfs onmogelijk om vrij en ontspannen te ademen.
Ontdek weer hoe het is om plezierig te kunnen ademen. Ervaar de energie die het je brengt.

Je adem verbindt je met je omgeving. Moeilijkheden in omgaan met je omgeving vinden hun weerspiegeling in je manier van ademhalen. Goed blijven door ademen als je moeilijkheden tegenkomt, herstelt de verbinding.

Je leert een krachtige, volledige ademhaling om diep te ontspannen en kalm te worden. Dat brengt meer zuurstof naar de cellen en helpt je bij het loslaten. Je krijgt meer energie en maakt contact met je eigen waarheid. Je leert je adem als anker te gebruiken in stressvolle situaties.

Een goede basisademhaling werkt ondersteunend bij elke andere therapievorm. Ademen helpt je krachtig in het leven te staan.

De mens bestaat uit de 3-eenheid van lichaam, ziel en geest. Deze beïnvloeden elkaar continue. Daarom is het goed om bij vermoeidheid altijd het totaal te onderzoeken. Zowel het fysiek, emotioneel als geestelijk gebied. En hoe staat het met de vervulling in je leven?

Transformational Healing Breathing 

Adem Meditatie