/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Healing » Power

WoMan Power

Missie van Indy mbt ‘Female WoMan empowerment.. GirlPower .. Healing the feminine’. Als onderdeel van 'Heal the world; Teach the world how to be human.' Trouw aan je HArt & Ziel.

 

Indy Essence Healing HeArt & Soul Science Universety: Richt zich specifiek op H.S.P. Hooggevoelige vrouwen.

Een plek waar vrouwen weer konden oefenen en komen tot Vrouwenkracht. Zelf geloof ik er namelijk in dat op dit moment de westerse vrouw onze wereld kan veranderen, als zij weer in diepere verbinding is met zichzelf. Als zij de verbondenheid weer sterker voelt en geheeld is en dan ook vanuit haar liefdevolle kracht haar omgeving heelt. Dat gebeurt vanzelf, vanuit een natuurlijke wetmatigheid. Als er een iemand al wat meer geheeld is, en daardoor in verbinding is gekomen met haar hart en kracht, werkt dat heel aanstekelijk op anderen. Dat is de ziel die dat oppikt en niet het ego- bewustzijn.

Dan heelt diezelfde vrouw daardoor thuis haar eigen echtgenoot. Dat werkt door op de kinderen, ook de huisdieren, de naasten, de buren, vrienden, familie, en uiteindelijk zorgen we dan ook beter voor alle mensen, dieren en Moeder Aarde. De ingang zit bij de vrouw, waarin zij de man en kinderen mee kan nemen, en haar hele omgeving. Juist die gevoelige vrouw. 

 

De cyclus die nu van start gaat, begint nu bij de vrouw. Wereldwijd komen op dit moment groepen vrouwen bij elkaar om zich te verbinden. Daardoor ontstaat er een krachtveld waarin wijsheid en ziels afstemmingen tot uiting kunnen komen. Juist nu is dat zo hard nodig om het intuitieve en het gevoel terug in de wereld te brengen.

 

Waarom hoog gevoelige vrouwen? Vrouwen staan meer in verbinding met de natuur, met moeder aarde, met de cyclus. Vrouwen zijn emotioneel en seksueel krachtiger dan mannen, omdat vrouwen leven kunnen scheppen in ons lichaam staan zij rechtstreeks in verbinding met de wijsheid van de schepping. Deze kracht kunnen zij inzetten vanuit hun eigen wezen.

Er is een fase van 2000 jaren geweest van het Matriarchaat. De laatste 2000 jaren heerste het Patriarchale. We zitten nu ineen overgangs fase van het vissen tijdperk naar het aquarius tijdperk. We gaan van het Vissen tijdperk naar het Aquarius tijdperk, van een informatie tijdperk naar een intuïtie tijdperk.

Nu is het na duizenden jaren weer tijd om onze stem en hart in te zetten om te helen wat geheeld moet worden. Het is nu tijd om op te staan en te laten zien dat het ook anders kan, dat het evenwichtiger kan.

We zijn van ver gekomen, het is nu tijd om te helen en er te mogen zijn, vanuit onze volledige potentie en zachte kracht!

Vrouwen verbinden zich weer met elkaar, daardoor verbinden zij al het leven op aarde met elkaar.

Create a Free Website With JouwWeb