/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Events » Beurzen Festivals

Beurzen Festivals

Indy staat regelmatig op beurzen war ze consults geeft en lezingen. Zoals laatst (24 maart) op de Rafaël Beurs in Eindhoven.

Shaman Festival

Indy staat 27, 28, 29, 30 juni op het Shaman Festival in Reusel als Healer waar ze mensen eea aanbiedt:

 

  • Workshop: Thuiskomen
  • Consult Sessies: mbv Kaarten, Healing Reiki/ Massage

 

TIPI

Indyana's DROOM: in de natuur Worskhops gaan geven in en rond een eigen TIPI tent omringd door mooie zielen

 

Advertentie op FB  mbt TIPI TENT:

 

Hallo mooie ziel    -19 april 2019-

 

Wie heeft er een Tent te LEEN? Heb jij een tent die je mij kunt uitlenen? Laat het me dan asjeblief weten of bel 0657311912 svp.

Mijn naam is Indyana, ik heb al jaren niet meer dan een paar uur weg gekund en ben vele jaren niet meer op vakantie geweest of waar dan ook (ivm ‘24-7 ‘Mantelzorg ernstig zieke’ (zonder budget en zonder familie en netwerk. De Zieke is in december overleden, het rouw proces doorlopen. En nu dacht ik voor het eerst in jaren een keer weg te kunnen maar nou zit de rest tegen (en ook nog eens amper kampeer spullen noch budget).

Toch heb ik er nog goede hoop over dat ik nu eindelijk voor het eerst in jaren weg kan en een goede Workshop tent zal vinden voor het Festival 27 28 29 30 juni waar ik vanallerlei aan moois wil aanbieden in en rond die tent. Hoop liefst een tent te vinden die ik kan LENEN. Dat er nu eindelijk voor het eerst in vele jaren mensen op mijn Pad komen die wel matchen en medewerking verlenen op allerlei gebied en fijne samenwerking. Ik ben al heel lang bezig met mijn zoektocht naar een betaalbare TIPI tent of een goede Party Tent voor Workshops maar heb afgelopen jaren en afgelopen maanden een boel pech gehad (mbt mishandeling; ondermijnende oplichterij en diefstal oa op Marktplaats en er is meer dan 3000,- van mij gestolen door de Honden-oppas). Is er iemand in Nederland die me een TIPI Tent kan UIT LENEN (en natuurlijk kan ik er iets tegenover zetten of voor terug doen). En als eea niet lukt mbt een grote TIPI Tent dan heb ik toch echt nog een tentje nodig om in te kunnen slapen. Dus wie wil mij helpen met een grote Workshop tent of kan mij anders een kleiner tentje uitlenen?

Hieronder staat de tekst die ik veel eerder in advertenties op Marktplaats had gezet:

 

Ik zoek een TIPI tent, of een TIPI achtige tent (mag ook een grote soort van Party tent zijn), liefst een gebruikte, voor Workshops & Healing Consults die ik wil geven op een non-profit low budget Shaman Festival en Geluksroute (waar alles GRATIS is en ik dus ook gratis vanalles geef aan mensen) ed. PRICELESS. Daarom is een tweedehandse of gebruikte tent (of ongebruikte haast nieuwe tent die weggaat voor lager prijsje) wat meer geschikt dan een nieuwe, want de nieuwprijzen (bv 300 tot 1000 en zelfs 2300 euro zijn wat hoog en) passen niet zo bij mijn GRATIS WERK dat ik vanuit Hart & Ziel aanbied. Ik hoop een goede grote tent te vinden voor ruim onder de 300 euro (liefst rond 100 euro, fors afgeprijsd, omdat het na alle diefstallen even ‘op’ is). Een tent waarin ik (nadat ik de Workshops en de sessies heb gegeven) ook goed zelf in kan overnachten. Eentje die geschikt is voor een middel grote groep om in te zitten en voor minstens 4 mensen om comfortabel in te slapen (waterdicht, veilig met goed grondzeil en goed warm te houden etc. en graag inclusief goede handleiding gebruiks aanwijzing met naam en type nr en liefst ook aankoopbewijs met datum. Want ze hebben me al een aantal keer proberen op te lichten met vanalles in situaties zonder aankoop bewijs en naam en info ed).

 

Wie heeft er zo een soort tent, wil hem graag verkopen voor een gunstig prijsje, of heeft er tips. Ik hoor het graag. Bel me op 0657311912 svp (liever niet teveel via mail maar wel via telefoon aub). FAIRPLAY please!

 

Groetjes

Indy (Wise Healer ‘Old Soul in her last life on Planet Earth’)

Create a Free Website With JouwWeb