/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Healing » Massage » Thai Massage

Indy THAI Massage

Traditionele Thaise massage is een oude vorm van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en ontspanning. De energiebanen in uw lichaam worden gestimuleerd door de combinatie van rustige bewegingen, acupressuur, massage en begeleide strek oefeningen. De masseuse maakt gebruik van knieën en ellebogen en soms zelfs haar volledige gewicht om u los te krijgen. Traditionele Thaise massage heeft een positieve invloed op een slechte doorbloeding, nek- en rugklachten, stijve spieren en gewrichten, hoofdpijn en vermoeidheid.

 

Traditionele Thaise massage is een oude kunst van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en transformatie. De Thaise massage is een interactieve massage voor het lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van rek- en strek- oefeningen en het uitoefenen van zachte druk op de energiebanen in het menselijk lichaam. Traditionele Thaise massage opent het lichaam, de meridiaan energie banen  en brengt de belangrijkste spiergroepen in balans. Ze verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam.

Door de manier van het bewegen van de handen op het lichaam (‘handpalm druk’ en duimdruk’), krijgt het lichaam een stimulans en is er weer harmonie en mentale rust.

De Sen-lijnen (of meridianen) van het lichaam worden op zo een manier bewerkt dat ze weer vrij energie kunnen laten stromen, wat zorgt voor een betere innerlijke balans. Je zou het kunnen zien als acupunctuur, alleen worden hier geen naalden gebruikt maar wordt gebruik gemaakt van de handen, handpalmen, vingers, duimen, ellebogen en voeten.

De traditionele Thaise massage is een complete lichaamsbehandeling waarin de typische bewegingen van acupressuur, reflexologie en yoga geïntegreerd zijn. Deze vorm van massage opent het lichaam, opent de energiestromen en brengt terug balans in de belangrijkste spiergroepen. Het is een massage vorm die zeer goed is voor mensen met zeer fysieke beroepen: bv beoefenaars van sport, topsport en dans.

Na een sessie voel je mentale en fysieke rust, maar tegelijk voel je je vol energie. Het lichaam is opnieuw veel meer in balans.

Indy Thai Massage is speciaal afgestemd op u en uw behoeftes (zonder erogene zones en sexuele handelingen natuurlijk)!

Kruiden stempel Massage

Kruidenstempel massage, een ontspannende massage met dieptewerking. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels. Deze massage bevorderd de bloedsomloop. Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempelmassage ook een zeer ontspannende massage. Dit komt door de warmte van de stempels en de geuren van de kruiden. Deze massage is uitstekend te combineren met een olie massage. Deze combinatie is het ultieme ontspannen.

 

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met Oosterse kruiden die een reinigende, acitverende of ontspannende werking hebben en over heilzame eigenschappen beschikken.

Tevens bevorderd het de bloedsomloop.

 

Kruidenstempelmassage, een ontspannende massage met dieptewerking. Ook extra geschikt voor zwangere vrouwen.

 

Behalve dat het een ontgiftigende massage is, is de  kruidenstempel massage ook een zeer onstpannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbel effect.

 

Elke graad die hoger is dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15 %. De warmte van kruidenstempel massage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds. Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend.

 

Voor wie is een kruidenstempelmassage geschikt?

 

Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Maar extra geschikt voor zwangere vrouwen en mensen die de acupressuur massage als te  pijnlijk ervaren omdat het de drukpunten raakt. Dankzij de kruiden en hun aroma's zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. Lichaam en geest staan in verbinding en dat is zeer te merken met deze Thaise massage. De massage biedt hulp in stressvolle momenten omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft.

Voet Massage

 

De voet massage is een eeuwenoude Oosterse geneeswijze. Reflexzones in de voet corresponderen met klieren en organen. Deze massage geeft een diepe ontspanning, hierdoor wordt de bloedtoevoer in de voeten en benen verbetert en een goede werking van de organen gestimuleerd. Naast het gebruik van de handen, maakt de masseuse ook gebruik van drukpuntstokjes. Dit zijn houten stokjes waarmee de specifieke drukpunten in de voeten worden gestimuleerd.

 

Voetreflex massage

Voetreflexmassage is een eeuwenoude geneeswijze, die uitgaat van het principe, dat er in de voeten reflexzones liggen, die corresponderen met klieren, organen en andere delen van het lichaam. Deze massage geeft, als voornaamste, heilzame effect, een diepe ontspanning, door deze ontspanning, wordt de bloedtoevoer naar alle organen gestimuleerd.Een relaxerende voetmassage is een echte weldaad, zeker indien uitgevoerd met een welgeurende olie.

 

Voetreflexologie

 

Reflexologie herstelt en onderhoudt de energiedoorstroming in het hele lichaam. Deze energiedoorstroming is de basis van onze gezondheid. Ziekte is het gevolg van een blokkering van deze energiedoorstroming. Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen op de voeten, handen en oren, de zogenaamde "reflexzones". Massage van deze zones kan energieblokkeringen opheffen en aldus herstellen.

 

Voetreflexologie is geen geneeswijze. Het relaxeert en harmoniseert het lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen.

Stoel Massage

Een stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage. De massage kan op bijna elke gewenste locatie (werkplek, feestje, bij u thuis of andere locatie) worden gegeven. Na de behandeling op de speciale massagestoel voelt men zich ontspannen en verfrist.

 

Een stoelmassage is een drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van (aan het werk gerelateerde) ziekten, zoals de symptomen van stress, burn-out en RSI. De stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het resultaat is dat men zich

ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

 

Stoelmassage is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

 

Een stoelmassage is niet voor iedereen geschikt!!

Een stoelmassage is een preventieve massage en kan geen behandeling voor medische klachten zijn. Een stoelmassage is ook niet geschikt voor zwangere vrouwen!!

 

De voordelen van een stoelmassage zijn;

Laagdrempelig Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven. Men hoeft zich dus niet uit te kleden. Men voelt zich gekleed zittend op een massage stoel soms comfortabeler dan liggend op een massagetafel. De massage kan gegeven worden op bijna elke locatie, dus ook bij u thuis..