/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Healing » Massage

Massage

welke massage

Welkom, duik in de wondere wereld van Massage Healing (Healing Christ energy):

 • Inner Child Healing Journey - Individuele Behandeling met 'Helende Reizen' voor 'Innerlijk Kind-delen' 
 • Spiritual Healing Massage met Counselling, consult gesprek vooraf
 • Reiki energie behandeling 
 • Energy Healing (Reiki handoplegging, magnetiseren incl. daarbij massage)
 • Indy Holistic Touch: Holistische intuïtieve integratieve ontstress Ontspannings massage (met olie op de huid: meest voorkomend, op achterzijde lijf, op de tafel; met Spiritual Coaching)
 • Massage Healing met Sound Healing (Klank Reizen: Heilzame geluiden van stem/ instrumenten)
 • NEW 2018: Indy Kern DDS Therapy incl. DDS Bio-electric acupressure therapy/ Meridian Massagewww.Indykern.jouwweb.nl/healing/massage/dds-acupressure-therapy
 • Indy Kern Phoenix Transformatie Massage (met Mindfulnes en haptonomische voel oefeningen)
 • Indy Kern Transformatie Vlinder Massage (deels met olie op de rug)
 • Massage met invloeden van Shiatsu (oosterse acupressuur= drukpuntmassage over de kleding, speciale behandeling van blokkades op energiebanen)
 • Indy Grounding Thai massage ('yoga voor de luiere mens' op matje op de grond)
 • Thaise massage over de kleding of combi met olie (ook op tafel en in combinatie met Shiatsu acupressuur drukpunten en ontspanningsmassage; mijn basis is ontstaan vanuit Shiatsu drukpuntmassage en meridianen (energiebanen) en de oosterse geneeswijzen (opleidingen); binnen Thaise massage is eea goed te combineren) 
 • Indy Essence Energy Touch: energetische behandeling (magnetiseren met ook Reiki handoplegging/ Yin Shin Jyitsu puntverbinding)
 • Indya Essentials: massage met invloeden van 't Oosterse/ exotische (Indo, Thai, Hawaï, India Ayureda -niet actueel)
 • diepte-ontspannings Massage met Sound Healing voor diepere Healing
 • Indy Oost-West Massage: combi
 • Indy Divine Massage:'Hemelse Massage Cadeau Bon
 • Indy Tai Touch: Thaise Zwangerschapsmassage (tijdens en/of na de zwangerschap, met of zonder speciale warme kruiden compressen)
 • Indy Kern Hotstone & Chakra-Fit: behandeling met verwarmde stenen, mineralen en haptonomische oefeningen (niet actueel)
 • v.a. 2011: vnl alleen olie massage op achterzijde lijf (rug/ voeten, vlindermassage, magnetiseren), meer nadruk op Holistic Energy Healing, Counselling, Life-Coaching (persoonlijke ontwikkeling), 'energetic work' 
 • Behandeling voor dieren: bv handoplegging/ magnetiseren voor Honden (Healing) 
 • veel gewerkt met 'Astrologie voor de Ziel' (Jan Spiller); Therapeutische Emotioneel Lichaamswerk (zie ''Illusies'- boek van I. Bosch), EFT EF Emotional Fitness ed. dat kan nog altijd ingezet worden indien nodig bij coaching
 • in ontwikkeling: Hawaï Free-Flowing Massage; Indy Kern (Indonesische) Bali Massage (combi van acupressuur en olie); Hot stone Chakra Massage
 • gewerkt wordt vanuit Hoger Plan
 • NB: absoluut geen erotische massage of geforceerd 'Happy Ending-gedoe' oid in die hoek=dus 0% sexueel!
 • 2013... 2017/ 2018/ 2019: geen massage

Massage, hoezo?

Iedereen heeft wel eens gehoord van massages en waarschijnlijk ook een of andere vorm van massage zelf ondergaan.  In dat geval weet je vast ook dat er een enorme hoeveelheid verschillende massagevormen bestaan. Dat is ook niet zo vreemd, een massage is een heerlijk geschenk, een geweldige manier om tot ontspanning te komen. Als het verwordt tot een Healing, tot een heilzaam consult, dan is het een van de kostbaarste cadeau's die je jezelf kunt geven. Belangrijk tijdens een massage, is een vertrouwensband of hoe veilig de cliënt zich voelt -verbinding en een masseur die zuiver voelt en vanuit hart en ziel werkt! Wanneer dat niet zo is, dan zul je nooit voor de volle 100% van een massage kunnen genieten. Een reeks massages over een bepaalde aaneengesloten periode kan bijdragen tot een sterker gevoel van vertrouwen en welzijn. Ikzelf zou nooit een massage kunnen geven als ik niet een zekere verbinding zou kunnen maken vanuit mijn hart en ziel of een energetische connectie. Daarom is dit voor mij een van de belangrijkste voorwaardes om iemand op een gelijkwaardig en goed spiritueel niveau te kunnen masseren. Hoewel ik diverse massagevormen aanbied, is de verbinding, of de afstemming en verbinding tussen mij en degene die ik de behandeling geef en masseer, veelal belangrijker dan de vorm zelf. Ik geniet van mijn 'werk', ik beoog mensen te behandelen vanuit een zekere mate van ontspanning. Bij elke behandeling die ik geef besef ik hoe gezegend ik ben dit te mogen doen. Ik ben Transformatie-coach en ontspannings therapeut en als ikzelf niet zou kunnen ontspannen, hoe zou degene die ik op dat moment behandel dat dan wel kunnen?

Na vele jaren heb ik een heel eigen mix onwikkeld, een intuïtieve eigen stijl die ik gedestilleerd heb uit allerlei massage vormen en opleidingen, en elke keer weer tracht ik zo goed mogelijk af te stemmen op de persoon die ik voor me heb. Met de best haalbare balans tussen onpersoonlijke aanpak en toch ook voldoende persoonlijk.

 

GEEN SEX!:

Een van de 'Spel-regels': geen sex!  Geen sexuele toestanden geen erogene zones (en slip aanhouden)! Velen die mij benaderden, telefonisch of anderszijds, hebben vaak geen flauw idee wat de kern is van mijn Spiritueel gerichte aanpak, of verdiepen zich niet in wat ik echt wens en kan bieden. Zoals vele masseurs werd ik dan ook regelmatig benaderd met de meest vreemdsoortige verzoeken die niets te maken hebben met dit werk, en dan doel ik nu met name op mensen die vragen om van allerlei sexuele handelingen of hoogtepunten. Onder het mom van 'innocent Tantra Massage' oid. (btw: Ik geef GEEN TANTRA Massage. Tantra is a lifestile. Kom naar mijn lezingen en leer er meer over.)

Toch wil ik met klem zeggen: ik ben geen SexWerker, ook geen prostituee of 'Spiritual Prostitute', verre van dat zelfs. Kennelijk moet ik dat heel erg vaak herhalen en duidelijk maken, want ik krijg verzoeken voor behandelingen die op de een of andere manier toch met sex te maken hebben of ertoe zouden kunnen leiden en ik geef dan altijd weer duidelijk NEE op request. Eerlijk gezegd vind ik de verzoeken nogal vreemd en niet van veel eerbied en respect getuigen. En dat raakte me regelmatig, want naast Zijns-werker en een soort van 'medium'*, blijf ik toch ook nog gewoon een mens, ook al ben ik in mijn werk een soort 'Medium'. Een mens met hoge mate van authenticiteit en echte gevoelens, een mens met grenzen, met begrenzingen en met beperkingen. Daarom vermeld ik het hier nogmaals: Ik wens niet benaderd te worden voor 'sex-werk', manipulaties of sexuele handelingen van wat voor vorm dan ook. In mijn behandelingen, Workshops mag je er helemaal zijn met alles wat er is. Ook in dans workshops mag je er helemaal zijn met alles, dus ook je gevoelens, je emoties, je sensualiteit en ook je sexuele energie (lees: levens energie) e.d. Maar dat betekent nog niet dat er sexuele handelingen worden gebezigd of dat alles te allen tijde altijd maar kan worden uitgeleefd. Nee, daar is duidelijk de grens, dat is het verschil. Dus alles mag er zijn, ook in mijn behandelingen, maar niet alles kan zomaar 'uitgeleefd' worden bij mij! Er worden dus bv ook geen lichaams sappen uitgewisseld! Dit ter verduidelijking. Respect is de basis. Dus toon respect svp.

 

Er worden nu geen massages gegeven, alleen in de hobbysfeer en met gesloten beurzen. Masseren dateert van voor 2005

 

*medium: wat ik daar mee bedoel in deze context is een soort van 'doorgeefluik', de energie en ingevingen komen door het 'medium' heen.

 

Stel jezelf deze vraag: begint de kunst van welzijn, zoals Socrates reeds opperde, dan toch vanuit de kracht van authenticiteit van menselijk leven? 

 

 

Indy Kern Vlinder Massage

 

Create a Free Website With JouwWeb