/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Healing » Massage » IEBAM Massage

IEBAM Massage van Indy Kern

IEBAM Massage is: Indy Essence Electro Energy Massage ontwikkeld door Indy zelf deels gebaseerd en geïnspireerd op grondvesten van de Oosterse Acupressuur technieken en oude Wijsheid uit China Japan Thailand etc.

DDS Bio-electric Acupressure Asian Massage Therapy

Wat is DDS Bio Electric Therapy

WAT IS DDS-THERAPIE?

DDS-therapie werkt in combinatie met zowel oosterse als westerse medische tradities om een ​​volledig integrerende ervaring voor de cliënt te bieden. Bij DDS-therapie wordt de cliënt behandeld door een ervaren professionele massage therapeut, die bedreven is in het gebruik van de DDS-machine. En de oosterse geneeswijzen en acupressuur. Deze therapie helpt niet alleen de fysieke aspecten van wellness door massage in balans te brengen, maar ook de interne elementen. Bij de DDS-therapie wordt tijdens de massage een lichte of kleine elektrische stroom gebruikt die door de therapeut wordt geregeld om de meridianen van het lichaam op één lijn te brengen. In de traditionele Chinese geneeskunde zijn meridianen (energie banen) of lijnen die door het hele lichaam lopen. Deze lijnen van energetische en fysieke betekenis zijn effectief gebalanceerd wanneer de DDS-machine wordt gebruikt in combinatie met de massagetherapie. Tijdens een sessie gebruikt de therapeut westerse massagetechnieken, oosterse acupressuur en reflexologie punten, de DDS EC gecertificeerde machine, en traditionele Chinese geneeskunde principes om de meridianen in balans te brengen. Wanneer deze meridiaanlijnen in balans zijn en in harmonie samenwerken, zijn we in staat om volledig in ons lichaam te leven als gebalanceerde, gezonde individuen.

Hoe DDS Massage Therapy werkt

HOE DDS-THERAPIE WERKT bij clienten

DDS-therapie werkt op veel manieren om het algehele welzijn en de vitaliteit te bevorderen en te behouden. Terwijl de cliënt ontspant op een massagetafel, gebruikt de therapeut bio-elektrische stromen en stromingen terwijl de therapeut de cliënt masseert om de meridianen te stimuleren. Om de energetische kanalen en fysieke kanalen waardoor bloed stroomt te stimuleren. Deze stromen werken op de perifere zenuwen en het centrale zenuwstelsel om ontspanning en genezing op cellulair niveau te induceren. De stromingen verplaatsen de moleculaire cellen in het lichaam letterlijk van een gedesorganiseerd patroon dat bijdraagt ​​tot de ziekte, tot een meer georganiseerde cel structuur. Bij regelmatige toepassing van de DDS-therapie kan het lichaam zichzelf op een efficiëntere manier genezen.

voordelen van DDS Therapy

De voordelen van DDS-therapie zijn breed en kunnen van invloed zijn op alle gebieden van het leven. DDS-therapie helpt de blokkades van onze meridianen te verhelpen. Onthoud dat DDS een gecontroleerde therapie is die een betere doorbloeding van het lichaam bevordert en de viscositeit verbetert, wat de dikte van ons bloed is terwijl het door onze aderen stroomt. Wanneer de bloedsomloop en de bloedstroom op zijn hoogtepunt zijn, heeft ziekte het moeilijk om in ons lichaam te overleven. DDS-therapie kan ook zenuw- en spierweefsel activeren om het algemene functioneren van het zenuwstelsel te verbeteren en de spiertonus te herstellen, waardoor het kan helpen spierpijn te verlichten.

DDS kan helpen om onze spijsvertering te reguleren en gezonde endocriene reacties op stress te bevorderen. Wanneer onze endocriene klieren goed functioneren, is alles van slaap tot eetlust, spijsvertering en hoe we omgaan met stress in het dagelijks leven verbeterd. Naarmate ons endocriene systeem verbetert met regelmatige toepassingen van DDS-therapie, zal ons lichaam minder vermoeid raken door het orgel en aanverwante systemen die functioneren op een hoger niveau van welzijn.

Andere effecten van DDS-therapie zijn: verlichting van ontsteking, vermindering van pijn, ontgifting en zuivering van het bloed, en een grotere stofwisseling. DDS-therapie biedt ook veel emotionele voordelen. Wanneer je begint met het opruimen van fysieke rommel en moeilijkheden, maakt het ruimte voor het lichaam om emotioneel te genezen. Net zoals de aarde wordt gereinigd na een onweersbui, heeft DDS Therapy een diepgaand reinigend en opruimend effect op alle systemen van ons lichaam.

DDS BIO ELEKTRISCHE THERAPIE met acupressuur massage

   

  De DDS Bio-electrische therapie is het resultaat van een samenwerking tussen Chinese geneeskunde en Westerse wetenschap. Met de oosterse acupressuur en meridianen in combinatie met speciale olie. Bij de DDS Bio-elektrische therapie worden elektroden op het lichaam van de cliënt geplaatst en wordt door de behandelaar via geleide stroom diep in het lichaam de cellen en meridianen behandeld.

  Het DDS bio-elektrische apparaat is al meer dan tien jaar populair op de Chinese medische markt en heeft veel complexe klachten met succes behandeld. Sinds kort (in 2018) is dit apparaat in Nederland geïntroduceerd, zodat klanten hoogwaardige diensten aangeboden kunnen worden.

  De bio-elektriciteit van het DDS apparaat is anders dan de dagelijkse gelijkstroom en wisselstroom.

  Bio-elektrische therapie is een nieuwe techniek die door het gebruik van wisselstroom de eigen bio-elektriciteit van de behandelaar mobiliseert. De behandelaar introduceert met beide handen bio-elektriciteit in het lichaam van de patiënt. Na de behandeling gaat het menselijk lichaam nieuwe bio-elektrische energie aanmaken en kunnen vooral door het gebruik van de speciale DDS-massageolie, de volgende effecten worden bereikt:

  1. Cellen activeren

  Door verzuring van de lichaamsvloeistoffen neemt de vitaliteit van de cellen geleidelijk af en dat kan verschillende gezondheidsklachten veroorzaken. Bio-elektrische therapie kan de elektrische lading van de cellen neutraliseren, de activiteit van de cellen verbeteren en de gezondheid van het menselijk lichaam herstellen.

  1. Lading neutraliseren

  Elke menselijke cel is met stroom geladen. Deze lading verandert als het menselijk lichaam in een onstabiele toestand verkeert of ziek is. Het bio-elektrische apparaat neutraliseert de lading in de cellen door gebruik te maken van het geleiden van stroom via de behandelaar naar het celmembraan van de behandelde persoon.

  1. Ontzuren van het lichaam

  De speciale ingrediënten in onze massageolie kunnen de cellen helpen bij het afvoeren van afval en de zuurtegraad van het lichaam corrigeren.

  1. Doorstroming stimuleren

  Meridianen en acupunctuurpunten hebben een hoge intensiteit aan alkalische elementen. Bio-elektrische therapie kan alkalische elementen in acupunctuurpunten bijvullen en de punten activeren. Hierdoor kunnen alkalische elementen langs de meridianen bewegen en zure afvalstoffen neutraliseren, hetgeen voor een goede doorstroming zorgt.

  Toepassingsmogelijkheden:

  1. Pijn:

  nekpijn, rugpijn, ischias, gewrichtspijn, schouderklachten, reuma, hoofdpijn, kiespijn, keelpijn, verstuiking, enz.

  1. Chronische ziekten of stofwisselingsziekten:

  te hoog vetgehalte in het bloed, hoge bloeddruk, coronaire hartziekte, diabetes, hemiplegie, gevoelloosheid van de ledematen, gastro-enteritis, leververvetting, nierstenen, nierziekte, longziekte, urinewegaandoening, vleesbomen, borsthyperplasie, prostaatklachten, aambeien, obstipatie, etc.

  1. Andere categorieën:

  gewichtsverlies, schoonheid, epilepsie en andere ziekten

  Verboden te gebruiken bij volgende gevallen: (Contra-indicaties)

  1. Ernstig verzwakte hart-, long- en nierfunctie
  2. Kwaadaardige tumoren
  3. Acute infectieziekten
  4. Verschillende bloedingsstoornissen
  5. Zwangerschap of menstruatie
  6. Implantaat in het lichaam (metaal, silica, etc.)
  7. Client in de herstelfase na een hartoperatie of met ernstige structurele hartaandoeningen
  8. Ernstige hoge bloeddruk (bloeddruk hoger dan 160/110 mmHg of meer)
  9. Andere ernstige ziekte
  10. Na het gebruik van alcohol

   

  foto: Dec 2018: dit is het DDS apparaat waar Indy mee 'werkt

  WAT IS DDS-THERAPIE?

  Bio-Electric DDS (Digital Device System) is een perfecte combinatie van de Chinese traditionele medische theorie en moderne bio-electriciteitsprincipes. De DDS-machine wordt gebruikt om traditionele Chinese geneeskunde te implementeren en meridianen in het lichaam te activeren. Bio-Electric DDS is een medicamenteuze therapie voor mensen met pijn door het lichaam ertoe aan te zetten endorfines te produceren om pijn te verlichten. Het is een veilig en betrouwbaar alternatief voor acupunctuur, cupping-therapie, therapeutische massage, enz. Door een bio-electrisch veld toe te passen in combinatie met een speciaal geformuleerde alkalische crème, wordt de lichaamseigen electriciteit van de patiënt verbeterd. Bio-Electric DDS-technologie helpt ook bij het reguleren van de zuur-base balans van het lichaam.

   

  Het perspectief van de traditionele geneeskunde:

  De meridianen van ons lichaam bepalen onze lichaamsfuncties. Dit betekent dat de meerderheid van de ziekten kan worden geholpen door de meridianen van het menselijk lichaam te fixeren om een ​​goede gezondheid te krijgen. DDS-therapie is een combinatie op basis van Chinees Geneeskundig Principe, moderne Westerse Reflexologie, Bio-Elektriciteitstechnologie. De DDS-machine (CE-gecertificeerd) genereert een lage electrische stroom naar ons lichaam om de Meridianen (energie banen) weer gezond te maken.

   

  Voordelen van DDS-therapie: het opruimen van de blokkades van de meridianen:

  DDS-therapie kan worden gecontroleerd. Het is het gebruik van electrische stroom die in ons lichaam stroomt om het gas van binnenuit te stimuleren, de Meridiaanse doorgang recht te zetten en te zuiveren. Als onze Body Meridian System eenmaal is schoongemaakt met een goede bloedsomloop, handhaven de zenuwen zich goed zodat ziekten zich niet kunnen veroorloven om te overleven en te groeien in ons gezonde lichaam. Alle ziektes zullen weg zijn, onze goede gezondheid zal blijven.

   

  Bloedsomloop bevorderen:

  DDS Bio-electrische energie kan diep in ons lichaam doordringen. Door dit te doen, zullen al onze bloedvaten expanderen, zal een significante verbetering van de bloedstroom worden waargenomen, een verlaging van de viscositeit van het bloed, verbetering van de microcirculatie. Dit verhoogt de opslagcapaciteit van zuurstof aanzienlijk en elimineert koolstofdioxide.

   

  Activeer zenuw en spierweefsel:

  Het toepassen of aanbrengen van Bio-electrische energie om onze zenuwen en spieren te stimuleren zou dat deel van het zenuwstelsel dat stervende is weer kunnen opwekken en doen opleven. Als zodanig wordt de spierversterking hersteld en de spierspanning verwijderd. Daarom zou men een grote verbetering kunnen zien bij patiënten met een beroerte, of mensen die lijden aan verlamming en spieratrofie.

   

  Reguleren van het spijsverteringsstelsel:

  Het werkt bij het helpen en reguleren van onze 'endocriene eikel' en systemen, alle organen die worden gecontroleerd en gereguleerd door endocriene systemen zullen in hun functies verbeteren.

   

  Heeft anti-inflammatoir effect:

  DDS Bio-Electric Energy kan het aantal witte bloedcellen verhogen, versterken en het ontstekingsremmende en steriliserende effect in ons lichaam versterken.

   

  Heeft analgetisch effect:

  DDS Bio-Electric Energy is ooit in onze zenuwen doorgedrongen en kan allerlei soorten spanning en pijn verlichten die door een slecht functionerend zenuwstelsel worden veroorzaakt.

   

  Vermindert vermoeidheid:

  Tijdens het proces van 'DDS Bio-Electric Energy Healing' dat in ons lichaam binnendringt, neemt endorfine in ons lichaam toe. Als zodanig konden we het gevoel van opwinding en geluk voelen, en zo lichamelijke vermoeidheid elimineren. Het effect is hetzelfde als na een stricte strenge training, maar dan bij DDS op een comfortabele en ontspannen manier omdat we DDS Bio-Electric Energy gebruiken om deze toename in Endorphine in ons lichaam te bereiken. Deze Oosterse geneeswijze is absoluut een groot genoegen in vergelijking met de Westerse traditionele fysieke trainingsroutine.

   

  Zuiveren en Ontgiften:

  Onze bloedsomloop zal toenemen, het metabolisme zal ook toenemen. Dit proces verwijdert alle zure en schadelijke stoffen in ons. Ons bloed wordt alkalisch. Als gevolg hiervan worden triglyceriden en cholesterol verwijderd, waardoor ons lichaam wordt gereinigd en een goede gezondheid wordt behouden.

   

  Emotionele voordelen:

  Meestal produceert de aarde na een bliksem de ozonlucht. Lucht wordt ook gezuiverd na een onweersbui. Hetzelfde geldt in ons lichaam. Als 'DDS Bio-Electric Therapy' eenmaal is toegepast voor ons lichaam, zal ons lichaam zich gereinigd voelen en het zal een goede bron van 'positieve lucht'* produceren (*NB: vanuit Chinees vertalingen). Zo voelen we ons gezonder en gelukkiger en met minder last van emoties na een DDS Therapy-sessie.

   

  Hoe DDS-therapie werkt:

  Het resultaat van de 'penetratie' van 'DDS Bio-Electric Energy' in ons lichaam is het stimuleren van de lichaam meridianen, waardoor de perifere zenuwvezels worden geprikkeld. De impuls van de huidige 'spreads' naar het centrale zenuwstelsel neutronen endorfines, de hersenen releasen endorfines om de pijnstillende effecten te bieden om onze pijn te verlichten. Aldus kunnen patiënten een onmiddellijke verlichting van hun pijn op natuurlijke wijze voelen. Het helpt ook bij bacterie dodende en ontstekings remmende effecten die ons van binnenuit genezen. Afgezien van het hebben van een grote hoeveelheid water in ons lichaam, zijn er ook veel geleidende elektrolyten en micro-elektrolyten aanwezig. Water vormt voor een groot deel (ongeveer 60-70%) van ons lichaamssysteem, zodat alle organen goed kunnen functioneren. 

   

  Meridianen

  De meridiaan is het 'pad' van ons bloedkanaal' dat bloed naar verschillende delen van het menselijk lichaam transporteert. Het is ook een kanaal dat communiceert en energie uitwisselt tussen ons lichaam. Het is een belangrijk kanaal om informatie door te geven, via bio-elektrische paden in ons lichaamssysteem, het verdedigen en bewaken van het lichaam tegen externe schade. Bij regelmatige toepassing van DDS Bio-Electric Therapy worden moleculaire cellen opnieuw gerangschikt. Deze herschikking vormt een verandering van deze moleculaire cellen van inconsistente opstelling naar een meer georganiseerde manier van werken in ons lichaam.

  Hoe DDS Therapy werkt

   

  Deze behandeling werkt via het lichaam van de arts of Massage Therapeut op of met de meridianen van de cliënt en past de zuur-base (alkaline) niveaus van het lichaam van de cliënt aan. Dit is allemaal gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) en de bijbehorende therapieën.

  DDS Bio-electro therapie is een therapeutische modaliteit van massage die wordt gebruikt om ziekten te behandelen en te voorkomen. DDS-therapie is een combinatie (gebaseerd op Chinees Geneesmiddelprincipe), van Trigger Point, Meridian en Bio-Electricity Technology.

  De DDS Masseur genereert een helende elektrische energie (lage frequentie, lage spanning en lage stroom) die door het lichaam van de getrainde therapeut (van voet tot vingertop) en in het lichaam van de cliënt op de punten loopt waar de vingers van de therapeut de cliënt raken.

  De speciale kruidencrème die wordt gebruikt als onderdeel van de therapie, biedt geselecteerde kruiden die worden geabsorbeerd en doordringen tot de spierlaag en interne orgaanlagen. Deze kruiden kunnen worden geholpen door de toevoeging van essentiële oliën (afhankelijk van de behoeften van de cliënt) om het lichaam te helpen bij het aanpassen van de pH (zuur-base) van het lichaamsgebied waar de therapie wordt toegepast. De juiste pH van het lichaam stimuleert de stroom van "qi" (lichaamsenergie) en bloed door het hele lichaam zonder het gebruik van medicijnen.

  Samen zorgen de lage elektrische stroom, gereguleerd door de getrainde therapeut en de geselecteerde kruiden uit de crème voor herstel van de balans en energiecirculatie naar de cliënt. De balans van "qi" stelt het lichaam in staat optimale gezondheid te verkrijgen.

  De DDS bio-electro therapie-technologie biedt de voordelen van acupunctuur (zonder de naalden), lichaamsmassage, schrapen en cupping en is veilig, betrouwbaar en pijnloos.

   

  DDS Bio-electro therapie wordt niet aanbevolen voor mensen die:

  • een pacemaker hebben
  • Stents hebben
  • zwanger zijn
  • Trombose hebben (bloedstolsels in de armen of benen)
  • een bacteriële infectie hebben

   

  Veilige therapy

  Bio-electrische therapie is een veilige, medicijnvrije behandelingsoptie voor mensen met pijn en allerlei klachten. Het wordt gebruikt om sommige chronische pijn en acute pijnaandoeningen te behandelen. Het verlicht de pijn door pijnberichten naar de hersenen te blokkeren. Wanneer u gewond bent, sturen pijnreceptoren een bericht naar het centrale zenuwstelsel (de hersenen en het ruggenmerg). Het bericht wordt geregistreerd als pijn door bepaalde cellen in het lichaam. Met behulp van bio-electrische stromen verlicht bio-electrische therapie pijn door het onderbreken van pijnsignalen voordat ze de hersenen bereiken. Bio-electrische therapie zorgt er ook voor dat het lichaam endorfines produceert die de pijn helpen verlichten.

  Welke condities worden behandeld met bio-electrische therapie?

   

  DDS Bio-electrische therapie kan worden gebruikt voor de behandeling van chronische en acute pijnaandoeningen, waaronder:

  Bio-electrische therapie is niet geschikt voor iedereen. Het wordt niet aanbevolen voor mensen die:

  Hoe effectief is bio-electrische therapie?

  Bio-electrische therapie is effectief in het bieden van tijdelijke pijnbeheersing, maar het zou alleen een onderdeel moeten zijn van een totaal pijnbeheersingsprogramma. Wanneer gebruikt met gebruikelijke pijnstillende medicatie kan bio-electrische behandeling de dosis pijn tot 50% verminderen vwb pijn medicatie tot 50%. DDS kan een groot deel van de klachten verminderen of verhelpen.

  Wat gebeurt er tijdens Bio-electrische Therapie?

  Tijdens de bio-electrische therapie worden verschillende kleine, platte rubberen kleefschijven (elektroden genoemd) aangebracht op uw huid op de te behandelen gebieden. Soms kunnen rubberen zuignappen (vaso-pneumatische apparaten genoemd) op uw huid worden aangebracht. De elektroden zijn aangesloten op een computer die de juiste vereiste behandelingsdosis programmeert. Hoogfrequente wisselende electrische stromen worden vervolgens op de elektroden aangebracht. De stroming beweegt snel door de huid met weinig ongemak. Tijdens de behandeling wordt uw reactie op de electrische stimulatie gemeten.

  Wanneer electriciteit wordt toegepast, is een mild trillend, tintelend gevoel gebruikelijk. Dit gevoel zou niet ongemakkelijk moeten zijn; je zou een ontspannende, verzachtende pijnstilling moeten voelen. Naarmate de stromen worden toegepast, geeft u mondeling feedback aan de clinicus. Als de sensatie te sterk wordt, vertel dit dan onmiddellijk aan de arts, zodat de behandeling kan worden aangepast. Je moet comfortabel zijn en genieten van de behandeling, die ongeveer 20 tot 60 minuten duurt.

  Wat zijn de bijwerkingen van Bio-electrische therapie?

  In zeldzame gevallen kunnen huidirritatie en roodheid optreden onder de elektroden tijdens bio-electrische therapie.

  Hoe vaak moet ik bio-electrische therapie krijgen?

  Het aantal benodigde bio-electrische therapiesessies hangt af van de conditie van elke persoon en de respons op de behandeling. Eén sessie heeft de waarde van 10 keer een acupunctuur behandeling, maar 1 sessie van een DDS bio-electrische therapie resulteert meestal niet meteen in pijnverlichting. Therapie begint meestal met ongeveer 1 tot vijf sessies in één week, gevolgd door drie behandelingen per week of per 2 weken. Een normale behandelingskuur omvat 16 tot 25 behandelingen. Om tot goede blijvende verbetering te komen is het wijzigen van de life-stile vaak onontbeerlijk.

  Hoe bereid ik me voor op bio-elektrische therapie?

  Als u insuline of bloedverdunnende medicijnen gebruikt, kan uw arts u specifieke instructies geven om te volgen voordat u bio-elektrische therapie krijgt.

  Mogelijk wordt u gevraagd om voor de procedure te vasten of weinig te eten en moet u mogelijk een afspraak maken dat iemand u na de behandeling naar huis brengt.

   

  Bio-Electric DDS Therapy-kenmerken:

  • Het is pijnloos
  • Biedt de voordelen van acupunctuur (zonder de naalden), lichaamsmassage,
  • schrapen en cupping
  • Wist de blokkering van meridianen
  • Helpt pijn verlichten
  • Helpt wondgenezing te bevorderen
  • Helpt het immuunsysteem te stimuleren
  • Helpt bij slapeloosheid
  • Helpt anti-aging
  • Helpt de bloedcirculatie te verbeteren
  • Helpt vermoeidheid te minimaliseren
  • Activeert zenuw- en spierweefsel
  • Reguleert het spijsverteringsstelsel
  • Ontstekingsremmend effect

   

  Wat gebeurt er tijdens Bio-elektrische massagetherapie?

   

  Tijdens Bio-Electric DDS-therapie worden platte rubberen kleefschijven (elektroden genoemd) aangebracht op uw huid op de voorgeschreven te behandelen gebieden. De elektroden zijn aangesloten op een computer die de exacte vereiste bio-elektrische stroom programmeert. Hoge frequentie, lage voltage wisselstroom elektrische stroom worden toegevoerd aan de elektroden. Er zijn ongeveer 9 standen of levels. Er wordt afgestemd op de cliënt welk level wordt toegepast.

  De dosering van elektrische stroom wordt zorgvuldig gecontroleerd door de arts of masseur om elk ongemak te minimaliseren. Op basis van de reactie van de patiënt op elektrische stimulatie, past de masseur verschillende soorten olie en crème toe om de bloedcirculatie te bevorderen en de pijn te verlichten. De beoefenaar of therapeut 'rent' vervolgens zijn vingers met de bio-elektrische stroom langs de kanalen, meridianen en specifieke acupunctuurpunten om de genezingsreactie van je lichaam te activeren. Het gevoel zou niet al te ongemakkelijk moeten zijn; je zou comfortabel moeten zijn en een ontspannende, verzachtende pijn verlichting voelen. Het kan wel op de pijngrens zijn, maar dat is dan omdat er veel blokkades zitten op die desbetreffende plek. Geef dus altijd aan wat je grenzen zijn door bv je hand op te steken met bv de woorden ''stop. Nee zachter'' oid.

   

  Eén DDS-behandeling:

  • Dezelfde voordelen van 10 acupunctuurbehandelingen voor het hele lichaam
  • 45 lymfedrainagebehandelingen
  • 6 uur tuina lichaamsmassage
  • Het regelen van 3,7 mijlen en overtollige vetuitputting
  • 3x toename van uw gehele lichaamsvloeistoftoevoer
  • 3 uur verhoogde zuurstoftoevoer (zuurstofbuizen)
  • 50x zuurstof die de borstoefening opent (opent de longen, verbetert de ademhaling)
  • 36.000 x verbeterde beweging van de cellen
  • uitputten 4,1 gram interne toxines

  Indy Massage Therapeut

  foto: Indy in her own Massage Practice Room

  foto: Dec. 2018: Indy herself receiving DDS Massage with Hot Mudd as a bonus 

  Bio-electrische trillingsvelden

  Sommige Westerse wetenschappers en artsen zijn geïnteresseerd geraakt in acupunctuur; ze vormen een punt waar aloude theorieën over Qi samenkomen met moderne biologische en natuurkundige theorieën. Diverse biologische theoretici stellen dat elektromagnetische velden levende organismen organiseren en vormgeven. Maar tegelijkertijd zo subtiel zijn dat men ze vaak niet opmerkt. Ze menen dat de flux van deze velden bepalend is voor de gezondheid en groei. Robert Becker, arts en onderzoeker elektrofysiologie, heeft aangetoond dat bepaalde elektrische velden en stromen essentieel zijn voor de regeneratie van weefsel, en hij heeft micro stroompjes gebruikt bij de behandeling van botsplinters. In 'The Body Electric' stelt hij: Hoewel neuro fysiologen ... al tientallen jaren pijn bestuderen, was er nog geen coherente theorie voor... De overheersende mening in het Westen was dat als acupuntuur al werkte, het kwam door het placebo effect. Ik kwam met een elegantere hypothese. De acupunctuur medirdianen, zo stelde ik voor, waren elektrische geleiders die een letsel boodschap naar de hersens brachten. Als we stroompjes wilden meten in nano ampères en microvolts, zouden de versterkers... op een paar centimeter afstand van elkaar moeten staan- net als de acupunctuur punten. Als donkere sterren die hun electriciteit langs de meridianen sturen, een inwendig heelal dat de Chinezen op de een of andere manier hebben gevonden en verkend. Als een goede gezondheid in stand wordt gehouden door een evenwichtige circulatie van onzichtbare energie door deze constellatie dan zouden verschillende patronen van aangebrachte naalden inderdaad de stroompjes in harmonie kunnen brengen. Onze metingen gaven aan dat de meridianen stroompjes geleiden. Elk punt had een electrisch veld om zich heen, met zijn eigen speciale vorm. Het was onmiskenbaar dat in ieder geval de belangrijkste plaatsen op de acupunctuur kaarten een objectieve basis in de realiteit hadden, zoals het jargon luidt.''

  De eigentijdse acupunctuur praktijk is begonnen om klassieke en moderne concepten en methoden bijeen te voegen. Acupunctuur en acupressuur kan nu gezien worden als een bio-electrische informatie-modulatie systeem. In het oude China weerspiegelen de metaforen die men voor het lichaam gebruikte de ontwikkeling van irrigatie systemen en waterwegen voor de handel die de samenleving tijdens de Han-dynastie unificeerden. Tegenwoordig is de grootste zorg van samenlevingen het gebruik en het verwerven van energie bronnen. De samenleving werd vroeger aangedreven door water: nu is dat electriciteit. In de oudheid groeide er goudgeel graan o de velden; in de moderne wereld zijn de velden een speeltuin geworden voor oscillerende elektro magnetische trillingen. De oude metafoor van Wind- en Water-stromen bestaat nu naast metaforen van informatie stromen in wereldwijde foto-electrische systemen en netwerken. Net als in vroeger tijden wordt het lichaam nog steeds gezien als een miniatuur versie van de sociale context, met micro processoren en elctro-magnetische velden en geleiders. Deze metaforen zijn complementair -het universum van de Qi, 'het web zonder wever', de velden en krachten van de kwantum fysicus zijn maar een halve stap van elkaar verwijderd. 

  * uit: 'Basisboek Chinese Geneeswijzen'

  Acupressure Self-Massage

  Tips voor Chinese Zelf-Massage & Life-stile Changes