/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Missie

Missie

De missie van deze therapeut ofwel Healer:

 

De MISSIE is Genezing, komen tot meer innerlijke vrede heelheid acceptatie liefde verbinding balans en emotionele healing (& integratie van gefragmenteerde afgestoten delen en weerstanden) etc.

Integratie is dat wat nodig is als je het hebt over zelf liefde zelfacceptatie en eenheid ervaren. We komen tot integratie en heelheid door het accepteren en omhelzen van die delen die we niet aprecieren in onszelf. Door dicht naar ons toe te halen juist datgene wat we van ons af willen duwen, die delen die niet wenselijk zijn in deze maatschappij of onze omgeving. Dus niet door het te bevechten zoals in de wereld van dualiteit, polariteit, goed en kwaad gewoonlijk gebeurt. Maar door de schaduw of dat wat niet gewenst is te omhelzen als deel van ons. 

We zijn goed en kwaad en we zijn het ook niet, geen van beide. We overstijgen de polariteit van goed en kwaad vanuit ons hart. Liefde is de hoogste waarheid en liefde is niet anders dan de waarheid van eenheid.

Om te komen tot heelheid moet je uitkomen bij dat wat ontkent wordt of onbewuste schaduw delen zijn. De onderliggende weerstand is vaak onbewust en moet eerst bewust worden gemaakt. Voordat je een richting uit kunt gaan of een keuze maakt moet je eerst alle delen op 1 lijn krijgen en dat betekent ook dat deel dat in weerstand verkeert heeft eerst voldoende aandacht nodig. Daardoor kunnen alle delen op 1 lijn komen en dezelfde kant opkijken, de richting uit van wat je plan ideaal of wens is. Onderneem geen actie totdat je op 1 lijn bent (in alignment) op emotioneel level. Bewust zijn van je enthousiasme of passie geeft de energie voor flow.

Weerstand is vaak tegenstrijdige energieën die binnenin spelen. De kunst is om je weerstand om te buigen naar Flow. 

Goed leren omgaan met je weerstand zou de sleutel kunnen zijn tot waarom je vastzit in je eigen situatie. Daarom geeft weerstand en verzet zo'n dringende situatie. Mensen vluchten zo vaak voor angst, rennen weg voor dingen waar tegen ze weerstand voelen. Terwijl het feit dat ze met deze dingen worden geconfronteerd de richting aangeeft die moet worden gevolgd. Dus de sleutel is: eerst de weerstand omzetten tot samenwerking en uiteindelijk tot FLOW.

Hogere Missie?

Wat is Gods missie? Vaak identificeren we ons met goed zijn en tegen het kwaad vechten. Is dit de missie van God om het kwaad te bestrijden? Of is dit een manier van denken die ons scheidt van anderen en van onszelf?   Misschien is integratie de ware missie van een God die niet uitsluit.

Create a Free Website With JouwWeb