/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Events

Events

Lunch Performance 18 nov:

Zangeres Indana Roos brengt tijdens haar Singing & Dancing Performance een serie gevarieerde muziek uit alle windstreken: prachtige covers en selfmade songs. van authentieke en gevoelige muziek die je raakt tot in de kern en allerlei gezeliige easy-listening music waarin je je heerlijk ondergedompeld kunt voelen voor een kleine indruk beluister je haar demo's vast op http://soundcloud.com/indyana-roos  

~~

Indyana Roos biedt gratis Singing & Dancing PERFORMANCE aan in het ParkTheater Eindhoven 18 nov. 2014 van 12.00 tot 13.30 uur. Tijdens het heerlijke lunch Buffet brengt zij een serie gevarieerde muziek uit alle windstreken: prachtige covers en selfmade songs. Haar kracht is authenticiteit PUUR Indy Kern. Gevoelige muziek die je raakt to in de kern en allerlei gezeliige easy-listening music waarin je je heerlijk ondergedompeld kunt voelen. Komt dat zien! En voor een kleine indruk beluister je haar DEMO's alvast op https://soundcloud.com/indyana-roos

Het is Indy's feestje en jij bent uitgenodigd.. en dit feestje samen compleet maken een hele eer! Dus voel je welkom.

Elke dinsdag ochtend tijdens PleinPubliek is er een Theater Tour van 11 tot 12.00 uur en kun je aansluitend gebruik maken van een lunch buffet van 3,- van 12 tot 13.30 uur. Tijdens deze lunch brengt zangeres Indyana Roos haar songs ten gehore. Meer dna 20 tot 40 van de prachtigste songs heeft zij uitgekozen uit haar brede repertoire. Dus kom en wees welkom!

Zie ook de site van de StadsSchouwburg: www.parktheater.nl/jubileum/informatie/PleiPubliek/Dinsdag_18_nov/

 

---------------------------------------------

massagewellnessdag15nov2015AquamarijnmetIndy1.jpg

WELKOM bij de Wellness/ Massagedag Eindhoven 15 nov. 2015: Indy biedt een breed aanbod van 'Indy Kern Massage/ Healing' behandelingen op deze dag:

'Tweemaal per jaar organiseren wij bij Aquamarijn een massagedag. Voor jou als bezoeker is dit een dag waarbij je tegen een zeer aantrekkelijk tarief kennis kunt maken met een uitgebreid en gevarieerd aanbod van massagevormen. Voor de massagetherapeuten is deze dag een uitgelezen kans om hun diverse vaardigheden aan een breed publiek te laten zien en vooral om deze door jou te laten beleven. Tussendoor kun je in de ontmoetingsruimte nagenieten van het het effect van de massages onder het genot van onze heerlijke vegetarische en biologische hapjes en soep.''
Voor meer info zie www.IndyKern.jouwweb.nl & http://www.centrum-aquamarijn.nl/events/massagedag-2/

Tijd: 10:30 tot 17:00
Investering: € 9,- / € 13,50 / € 18,50
Info & Opgave: info@centrum-aquamarijn.nl
040-2122593
--
Indy Kern Healing: Een combi of mix van (verschillende massage stromingen inéen): ♥ Shiatsu (drukpunt massage), ♥ Thaise massage (op matje op de grond), ♥ ontspannings massage (met olie), Energy Healing (magnetiseren met of zonder aanraking), ♥ Vlinder Transformatie massage (met olie); met invloeden van Ayurvedische massage en Oosterse en Indonesische (pidjtit) massage, en ♥ Rebalancing massage.
Ik heb een breed aanbod (vanuit vele opleidingen en ervarings deskundigheid), dus kan ik kiezen voor verschillende dingen, net wat de ‘cliënt (ontvanger/klant)’ wenst. Ik stem dan af op de ontvanger en mix al wat ik in huis heb (tot de geschikte mix precies afgestemd voor dat moment) en geef dan mijn massage die gevormd is tot een persoonlijke heel eigen stijl: ‘Indy Kern Massage Healing’. Deze massages hebben een hoog gehalte aan Healing kwaliteit dus vaak noem ik het ook ‘Inner Child Healing’. (‘Inner Child Healing’ en 'Emotionele Fitness' (E.F.T.) of lichaamswerk zit er desgewenst in als aangegeven is dat dat nodig is). Welkom bij 'Indy Essence Healing HeArt & Soul Science Universety'.

--------------------------------------------watrest3.jpg

 

 

♥ Kunst EXPOSITIE zaterdag 28 nov: 'Wat rest'

 

eigen werk in eigen atelier: Beeldende Kunst, schilderijen gedichten van de afgelopen 30 jaar

onder het genot van een hapje en drankje en life singing performance (paar songs door Indy)

opening 15.00 uur

 

Tijdig aanmelden via 0402131673

waar: in Stratum (bel voor exacte locatie + aanmelding)

watrestexpoinnerlijkhuwelijk1.jpg

 --

Kerst Concert Kuzobond zanggroep 20 dec. met Indyana Roos

in Kasteel Geldrop:

 

15 van de prachtigste liedjes gezongen van kerst muziek tot en met wereld muziek o.l.v. Anneke Boogaard van 'An's MuziekParadijs'

om 15.30 uur

in Geldrop

 

kerstconcert10142015.jpg

 

 

♥ In bed singing with 'Indy- ‘Bed-in-for-peace’ -Actie in het ‘Hilton’ van het LOVE-experiment voor: Basics Love Justice & WorldPeace.

www.findingvoicesradio.com

18 Nov-21:00 uur FROM THE UNSEEN WORLDS MET JEROEN GHUIJS MET INDYANA EN INDY ROOS over het Innerlijk Huwelijk, wereld vrede en Bed-In
 
www.findingvoicesradio.com
18 Nov-21:00 uur FROM THE UNSEEN WORLDS MET JEROEN GHUIJS MET INDYANA EN INDY ROOS over het Innerlijk Huwelijk, wereld vrede en Bed-In
Woensdag 18 nov. 2015 is Indyana op de RADIO te beluisteren. Ze komt van 21.00 tot 22.00 uur (of uiterlijk 23.00 uur) op de RADIO (zender 'finding voices'/ 'from the unseen world') waar ze met Indy samen meer dan een uur aan het woord zal zijn om te vertellen over the 'Bed-In-for-PEACE ACTION dedicated to the '14 nov. Paris-thing' & all (kinds of) injustice all over the world WOW!!!!!!

Haar oud-collega en gastheer Jeroen Ghuijs zal het interview leiden en ook zelf kort uiterst interessante informatie brengen bv. mbt. het 'ISIS verhaal'. Het verhaal van Indy gaat grotendeels over het 'Innerlijk Huwelijk', de redenen en intentie van het 'Big Love experiment' en deze actie en nog veel meer.
Het programma wordt live uitgezonden, direct opgenomen en met muziek en al opgeslagen in het radio archief. Het gesprek is dus later ook nog te beluisteren.♥ Woensdag 18 nov. 2015 is Indyana op de RADIO te beluisteren. Ze komt van 21.00 tot 22.00 uur (of uiterlijk 23.00 uur) op de RADIO (zender 'finding voices'/ 'from the unseen world') waar ze met Indy samen meer dan een uur aan het woord zal zijn om te vertellen over the 'Bed-In-for-PEACE ACTION dedicated to the '14 nov. Paris-thing' & all (kinds of) injustice all over the world WOW!!!!!!
Haar oud-collega en gastheer Jeroen Ghuijs zal het interview leiden en ook zelf kort uiterst interessante informatie brengen bv. mbt. het 'ISIS verhaal'. Het verhaal van Indy gaat grotendeels over het 'Innerlijk Huwelijk', de redenen en intentie van het 'Big Love experiment' en deze actie en nog veel meer.
Het programma wordt live uitgezonden, direct opgenomen en met muziek en al opgeslagen in het radio archief. Het gesprek is dus later ook nog te beluisteren.

Voor bezoekers/ iedereen: jullie zijn bij deze van ♥ harte welkom en ♥ hartelijk uitgenodigd om te komen voor film avondjes: maandag 16 nov. en zondag 22 nov. en maandag 23 nov. en dinsdag 24 nov. en nog verdere dagen (die week, dus bijna elke dag tot en met 28 nov. zie website). Er draaien super toffe films, heel goed passend bij dit thema (en er is een zeer ruime keuze voor jullie, uit meer dan 100 van de beste films), vergezeld van hapjes en drankjes en gezellig echt warm haardvuur. Iedereen is WELKOM! So come everybody from all over the world (on internet with workshops chats or in my cosy home, whatever, all is good)!
Dit is een actie van Indyana & Indy Roos (met hun ‘Innerlijke Huwelijksreis' die in het water leek te vallen maar waar plotseling iets veel groters voor terugkwam). Zij brengt dit liefst zo groots mogelijk in het NIEUWS en de MEDIA voor een Hoger GOED Doel: Love Justice & WorldPeace.

♥ Ook is er de mogelijkheid om allerlei kunstzinnige dingen te bezichtigen (EXPOSITIE 'Wat rest'): schilderijen, 'Beeldende Kunst', Gedichten van afgelopen 30 jaren), 'zang Kunst', filmkunst.. etc... van GastVrouw en ‘Kunstemaker’ Indy herself.

♥ 'World HeArt Meditation': elke dag is er om 17.00 uur een 'Wereld HART Meditatie' van waaruit we Licht & Liefde sturen naar de wereld. Het is onder leiding van Indy en een groep samen (hier in de woonkamer of op afstand) vergezeld van de volgende muziek: https://www.youtube.com/watch?v=XmajxY8EWtM&list=PLn_tszOR5w5ME1qv2kaxRErlUEGHBh1JH
Iedereen is welkom om deel te nemen hieraan (zie websitewww.IndyKern.jouwweb.nl van Healer Indy van 'Indy Healing HeArt & Soul Science Universety')
♥ Indy maakt hierbij dankbaar gebruik van afgeleide oefeningen van 'Super Brain Yoga' https://www.youtube.com/watch?v=42hP6B-VJ38 /https://www.youtube.com/watch?v=p876UDB8EN4

♥ Het is te doen op de Sint Leonardusstraat in Zuid Eindhoven, van 14 t/m 23 nov. (of zelfs 28 nov.). Je bent elke dag welkom. Bel wel eerst 0402131673 voor een bezoekers afspraak svp.
 

12274542_1000256950013672_2126574611136867264_n.jpg

Deze actie is een geïnspireerd door de protest actie die John Lennon (van de bekende Beatles) en Yoko Ono destijds hielden ter bevordering van de wereld vrede).
RadioZender 'Finding Voices' (zie http://www.findingvoicesradio.com/index.php/NL/bewustzijn/petra-stam/601-nieuwe-maan-11-november-2015.html & https://www.youtube.com/watch?v=1wBUoW9oSH8)

Indy: "Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only Love can do that." (-Martin Luther King)

♥ Licht en Liefde ♥
♥ voor alle mensen in Parijs (maar ook in Beiroet, Irak, Africa, Azië, Europa, Rusland en overal ter wereld waar nodig), slachtoffers (en toch ook daders zie 'exercise of compassion' voor meer info zie www.IndyKern.jouwweb.nlbij ‘events’).

Ter info:
‘’De Bed-In was een pacifistische Love protest actie van John Lennon en Yoko Ono tegen de Vietnamoorlog en onrecht in de wereld, die zij twee keer hielden: een keer in Amsterdam in 1969 en een keer in Montreal. Het is om de energie (en ‘trillings frequentie’) van de wereld op een hoger plan te brengen.''

12240300_1113799928632217_5118601898047244124_o.jpg

PARIS I LOVE & support YOU! In bed met Indy ‘bed-in-for-peace’ in het ‘Hilton’ van Indyana & Indy Roos met hun ‘Innerlijke HuwelijksReis' die in het water viel ivm ziekte. Indy: (’Kom bij me aan mijn honden bed zitten!?’’) zingt: ‘’Avé Maria.. MOEDER MARIA HET IS GENOEG HELP UW KINDEREN hier op aarde’’ https://www.youtube.com/watch?v=ldjGrEx-PhE&list=RDldjGrEx-PhE.

Indy houdt een PEACEFUL ‘Bed-in Actie’ voor PARIJS en WERELDVREDE en voor wat er allemaal gebeurt aan onrecht in de wereld (zoals John Lennon en Yoko Ono in 1969 ter bevordering van de wereld vrede).

Indy: "Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that." Licht en Liefde voor alle mensen in Parijs, slachtoffers (en ook daders). -Martin Luther King.

Everyone knows my love for Paris and it's people.. I choose to know the Divine unfolding is present. view the COMPASSION EXERCISE: https://www.youtube.com/watch?v=YF6MMCdUzII&app=desktop

Ter info:
‘’De Bed-In was een PACIFISTISCHE PROTEST ACTIE (een goed bedoelde pacifistische actie) van John Lennon en Yoko Ono tegen de Vietnamoorlog en onrecht in de wereld, die zij twee keer hielden: een keer in Amsterdam en een keer in Montreal.

Reactie Zijne Majesteit de Koning op de aanslagen in Parijs 14 nov. 2015:
"Ik ben diep geschokt door de aanslagen gisteravond in Parijs. Nederland voelt zich nauw met Frankrijk verbonden. Met het Franse volk rouwen wij om de slachtoffers. Met het Franse volk blijven wij standvastig de vrijheid verdedigen tegen hen die haar met terreur proberen te ondermijnen. De waarden van vrijheid en solidariteit geven wij nooit prijs. Onze gedachten zijn bij allen die nu intens verdriet hebben om het verlies van hun dierbaren en bij alle slachtoffers van deze laffe aanslagen." - WA

Bed-In (John Lennon) in Amsterdam
Van 25 tot 31 maart 1969 (Indy was toen al op aarde in de baarmoeder en is tegen alles in (alle pogingen tot abortus enzo en aanslagen op haar moeders en vaders leven en dat van ongeboren babytje Indy) toch geboren in sept 1969) hielden Lennon en Ono hun eerste Bed-In in suite 702 van het Hiltonhotel in Amsterdam. Even daarvoor waren beiden getrouwd en ze dachten dat ze met deze actie de aandacht die hun huwelijk trok te kunnen aanwenden voor de bevordering van de wereldvrede. In het Amsterdamse Hilton bracht het jonge paar inderdaad de gehele tijd door in bed, waarbij de (internationale pers) iedere dag werd uitgenodigd om tussen 9 uur 's ochtends en 9 uur 's avonds een bezoek te brengen. De kamer was versierd met afbeeldingen van het vredesteken en met teksten als Hair Peace en Bed Peace die opriepen tot vrede. De Amsterdamse Bed-In wordt bezongen in The Ballad of John and Yoko (Drove from Paris to the Amsterdam Hilton, talking in our beds for a week. The newspapers said say what're you doing in bed, I said we're only trying to get us some peace).''

 innerhuwelijkmanvrouwBewerkteVersie4-1.jpg

Bed-In in Montreal
Lennon en Ono waren van plan hun volgende Bed-In in de Verenigde Staten te houden, maar omdat Lennon daar veroordeeld was voor het in bezit hebben van cannabis, besloten zij naar Canada uit te wijken. In Montreal namen zij hun intrek in het Queen Elizabeth Hotel. Vanaf 26 mei 1969 verbleven zij daar zeven dagen in vier verschillende kamers. Hier namen zij het nummer Give Peace a Chance op. De Bed-In werd door de fans zeer gewaardeerd, maar de pers begreep er niets van. De Daily Mirror noteerde: A not inconsiderable talent seems to have gone completely off his rocker.

Echo's
De Bed-In is later nog door anderen overgedaan. Onder meer door Marijke van Warmerdam en haar galeriehouder Kees van Gelder in 1992, opnieuw in het Amsterdamse Hilton. De Bed-In komt ook voor in het nummer Don't look Back in Anger van Oasis (zie https://www.youtube.com/watch?v=Fl0iZGUVGD0 ). In 2010 werd er in het Parc du Mont-Royal in Montreal een kunstwerk onthuld ter gedachtenis aan de Bed-In. Op het kunstwerk staat de tekst Give Peace a Chance in veertig talen ( https://www.youtube.com/watch?v=aKluHHFK5bk ).’
--
Mijn Verhaal: In bed met John Lennon zie http://www.historischnieuwsblad.nl/…/mijn-verhaal-in-bed-me…
aim-je-bestaans-recht-demo-3

indy1.jpg

 

Create a Free Website With JouwWeb